Libnet.ro
UNICEF

19:00

Santierele din Capitala continua in 2019. Mari proiecte sunt in intarziere

Antena3 Antena3,
Santierele din Capitala continua in 2019. Mari proiecte sunt in intarziere

Capitala ramane un santier deschis si in 2019. Multe dintre marile proiecte au fost intarziate, dar si pentru ca unele lucrari sunt in plina desafasurare. De exemplu, pasajul Ciure, pationarul. continuă pe Antena3

IN URMA UNOR AVARII LA RETELELE RADET: Zeci de imobile din Capitala - fara apa calda si incalzire

Zeci de imobile din Capitala sunt in continuare, astazi, fara apa calda si caldura, in urma unor avarii aparute la retelele primare si secundare ale RADET.

O noua avarie RADET afecteaza circa 60 de blocuri din Capitala

O noua avarie RADET afecteaza circa 60 de blocuri din Sectoarele 5 si 6 din Capitala. Imobilele au ramas fara apa calda si caldura de joi, ora 13. 30, iar reprezentantii RADET spun ca vor rezolva problema abia vineri, pana la ora 22.

Se urcase intr-un tramvai din Capitala si voia sa ajunga mai repede acasa. La un moment dat, s-a trezit cu un pumn in fata. Totul a durat doar o fractiune de secunda. Toti au fost luati prin surprindere - VIDEO

Se urcase intr-un tramvai din Capitala si voia sa ajunga mai repede acasa. La un moment dat, s-a trezit cu un pumn in fata. Camerele de supraveghere dintr-un tramvai bucurestean au surprins o scena.

Biserica din Capitala, sparta in noaptea de Revelion

Biserica Sfantul Dumitru din Capitala a fost sparta de hoti noaptea trecuta. Din primele informatii se pare ca au furat din cutia milei. Politia a ajuns inca de la primele ore ale diminetii la.

Locuitorii sectorului 2 din Capitala vor plati o taxa de habitat de 159 de lei pe an pentru salubrizare. Primaria propune ncasarea ncepnd cu martie 2019

Primaria Sectorului 2 a stabilit cuantumul taxei de habitat cu destinatia speciala de salubrizare la 159 de lei/persoana/an, respectiv 13,25 lei/luna, inclusiv copiii, potrivit unui proiect de hotarare adoptat de Consiliul Local Sector 2 in luna decembrie. Taxa ar urma sa fie instituita de la 1 martie 2019, potrivit regulamentului de aplicare a taxei, aflat in dezbatere publica in perioada sarbatorilor, dar neaprobat inca. Pentru anul 2019, Consiliul Local Sector 2 a aprobat subventionarea din bugetul local a sumei de 30 lei/persoana/an pentru cei care colecteaza separat deseurile reciclabile hartie, metal, sticla, plastic).

Cazul semafoarelor din Capitala, accesate ilegal, preluat de DIICOT: Care sunt faptele cercetate

Cazul semafoarelor din Capitala, accesate ilegal de persoane necunoscute, a fost preluat, inca din 31 decembrie, de procurorii DIICOT, care au deschis un dosar penal in rem pentru acces ilegal la un sistem informatic.

Marea enigma a Sarmizegetusei Regia: unde au disparut necropolele regilor si ramasite umane din capitala dacilor

Sarmizegetusa Regia este plina de mistere, iar unul dintre cele mai putin explicate este lipsa necropolelor din capitala dacilor si faptul ca arheologii nu au mai gasit aici, in ultimele decenii, ramasite umane din vremea dacilor.

Cutia milei din Biserica Sf. Dumitru din Capitala a fost sparta n noaptea de Revelion

Cutia milei din Biserica Sfantul Dumitru de pe Soseaua Colentina din Bucuresti a fost sparta in noaptea de Revelion, informeaza reprezentantii Politiei Capitalei, care mai precizeaza ca furtul a fost reclamat chiar de preotul paroh.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )