Libnet.ro
UNICEF

14:00

Saptamana Filmului Turcesc la Bucuresti, intre 19 22 noiembrie

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Saptamana Filmului Turcesc la Bucuresti, intre 19 22 noiembrie

Saptamana Filmului Turcesc, eveniment adus in fiecare an de catre Institutul Yunus Emre, se va desfasura in perioada 19 - 22 noiembrie 2019 la Happy Cinema Liberty Center) din Bucuresti. Evenimentul este organizat in colaborare cu Centrul Cultural si de Tineret Stefan Iordache al Sectorului 5 si prezinta publicului sase filme remarcabile din cinematografia turca: . continuă pe Ceaşca de Cultură

HOROSCOP. Eveniment o data la 12 ani! Jupiter, marele Benefic, creste in putere intre 19 si 24 noiembrie 2019! Afla de ce si CUM te va IMPACTA !

Intre 19 si 24 noiembrie 2019, Jupiter, planeta benefica a abundentei, oportunitatilor si norocului, se va alinia cu centrul nostru galactic. Centrul galactic, pentru cei ce nu stiu, este centrul insasi.

DORA PATRASCU, SALONUL IMOBILIAR BUCURESTI: Falimentul RADET va genera o cerere pentru noile ansambluri imobiliare

In timp ce vechiul stoc locativ nu mai corespunde nevoilor si standardelor noilor generatii, proprietarii de apartamente vechi incep sa simta presiune pe scaderea preturilor, clientii orientandu-se tot mai mult catre ansamblurile noi de locuinte, concluzioneaza expozantii Salonului Imobiliar Bucuresti, care incepe in 22 noiembrie, la Palatul Parlamentului.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )