Libnet.ro
UNICEF

05:00

Saptamana de foc in Parlamentul European pentru ministrii romani

Antena3 Antena3,
Saptamana de foc in Parlamentul European pentru ministrii romani

Zi importanta pentru ministrii romani in Parlamentul European. Vor merge in fata Comisiei din Parlamentul European pentru a detalia prioritatile Romaniei in acest mandat de sase luni pe care il detine la. continuă pe Antena3

Parlamentul European se asteapta sa inceapa procedura de ratificare a acordului privind Brexitul saptamana viitoare

Parlamentul European se asteapta ca saptamana viitoare sa inceapa procedura de ratificare a acordului privind Brexitul negociat cu Londra, au anuntat parlamentarii marti, scrie Reuters.

PARLAMENTUL EUROPEAN: Se asteapta inceperea procedurii de ratificare a acordului privind Brexitul

Parlamentul European se asteapta ca saptamana viitoare sa inceapa procedura de ratificare a acordului privind Brexitul negociat cu Londra, au anuntat parlamentarii astazi.

EUROPARLAMENTARUL SIEGFRIED MURESAN: Foarte slaba prestatia lui Teodorovici in Parlamentul European

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan sustine ca ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a avut o prestatie foarte slaba in Parlamentul European, ratand toate sansele de a lua o pozitie publica in avantajul Romaniei pe dosare extrem de importante precum Fondul Monetar European, capacitatea bugetara a zonei euro si Functia Europeana de Stabilitate a Investitiilor.

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, audiat la Parlamentul European: Obiectivele noastre generale sunt de a promova convergenta economica si sociala

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, este audiat si prezinta un raport in fata Comisiei Economice de la Parlamentul European. Stire in curs .

CORINA CRETU, COMISARUL EUROPEAN PENTRU POLITICA REGIONALA: UE: toleranta zero fata de fraudarea fondurilor europene

Regulamentul prin care vor fi sus-pendate alocarile de fonduri europene pentru statele Uniunii Europene care incalca principiile statului de drept ar urma sa fie adoptat la summitul care va avea loc la Sibiu, in luna mai a acestui an, sustine comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu.

Cati bani a recuperat ANPC in 2018 pentru consumatori romani si straini

In anul 2018, Centrul European al Consumatorilor din Romania ECC Romania proiect cofinantat de Comisia Europeana si Guvernul Romaniei, care functioneaza ca directie a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC),.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )