Libnet.ro
UNICEF

06:00

SAPTAMANA MARE. Alimentele pe care nu trebuie sa le consumi in aceasta perioada, chiar daca sunt de post! E mare pacat!

Antena3 Antena3,
SAPTAMANA MARE. Alimentele pe care nu trebuie sa le consumi in aceasta perioada, chiar daca sunt de post! E mare pacat!

Din Duminica Floriilor si pana in Sambata dinaintea Pastelui, suflarea credincioasa traverseaza Saptamana Patimilor sau Saptamana Mare, asa cum este cunoscuta in popor, o perioada de post, rugaciune. continuă pe Antena3

FLORII 2019. Traditii si obiceiuri de Florii. Ce trebuie sa faci in Saptamana Mare

FLORII 2019 Cu Duminica Floriilor a Intrarii in Ierusalim a Domnului) incepe ultima saptamana a Postului Pastilor, numita Saptamana Patimilor Saptamana Mare), in care crestinii se pregatesc sa.

Saptamana Mare: Semnificatii, traditii si superstitii pentru Saptamana Patimilor. Ce ai voie si ce nu ai voie sa faci in aceste zile

Saptamana Mare sau Saptamana Patimilor este ultima saptamana a Postului Pastilor, de la Sambata lui Lazar pana in Ziua de Pasti. in aceasta saptamana se fac slujbe bisericesti.

Saptamana Mare: Semnificatii, traditii si SUPERSTITII pentru Saptamana Patimilor

Saptamana Mare sau Saptamana Patimilor este ultima saptamana a Postului Pastilor, de la Sambata lui Lazar pana in Ziua de Pasti. in aceasta saptamana se fac slujbe bisericesti pentru pomenirea.

Saptamana Mare. Semnificatii, traditii si superstitii pentru Saptamana Patimilor

Saptamana Mare sau Saptamana Patimilor este ultima saptamana a Postului Pastilor, de la Sambata lui Lazar pana in Ziua de Pasti. in aceasta saptamana se fac slujbe bisericesti pentru pomenirea ul.

Cum se fierb corect ouale moi si cele tari. Secretul pe care trebuie sa il afli

Se apropie Pastele si gospodinele vor incepe in curand pregatirile. Vopsitul si fiertul oualor vor reveni din nou in prim plan si, ca de fiecare data, te vei intreba cum se fierb corect ouale pentru a fi moi sau tari. in randurile de mai jos vei afla secretul.

Pubertatea la baieti. Ce trebuie sa stii despre aceasta perioada

Pubertatea este acea perioada in care individul se transforma din copil in adult, in care cresti mai mult ca oricand si corpul tau se schimba de la o zi la alta. La baieti, acest proces se produce intre 10 si 14 ani.

7 lucruri pe care trebuie sa le stie angajatorii care lucreaza cu zilieri

Ordonanta zilierilor, adica cea care a fost adoptata saptamana trecuta de Guvern, ca urmare a problemelor create de OUG 114/2018 a lacomiei), a fost publicata in Monitorul oficial. Firmele trebuie acum trebuie sa stie cateva lucruri cand vine vorba de cei pe care ii angajeaza ca zilieri. De asemenea, se introduc zilele libere pentru salariatele care urmeaza o procedura de fertiizare in vitro. Consultantul fiscal Adrian Benta a realizat o scurta analiza a OUG 26/2019.

Bogdan (PNL): Judetul Olt este in topul zonelor cu cea mai mare emigratie. Lucrurile trebuie sa inceteze. Sunt cifre uriase, care arata clar ca oamenii nu si-au mai gasit viitorul aici

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista depusa de PNL pentru cursa spre Bruxelles, a afirmat ca emigratia masiva a romanilor trebuie sa inceteze, precizand ca unul dintre judetele fruntase la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )