Libnet.ro
UNICEF

11:15

Saptamana Patimilor. Ce este bine sa mananci in Saptamana Mare

Antena3 Antena3,
Saptamana Patimilor. Ce este bine sa mananci in Saptamana Mare

Ce este bine sa mananci in Saptamana Mare. Cateva variante de mic dejun de post ar putea fi: germeni de ovaz fierti cu fructe proaspete, musli cu suc proaspat de citrice sau salata de fruc. continuă pe Antena3

Ce e bine si ce nu e bine sa faci in Saptamana Patimilor

Este bine ca in saptamana Patimilor sa se inceapa curatenia de luni. Se scot toate lucrurile afara, se aeriseste casa pentru ca toate.

Semnificatia fiecarei zile din Saptamana Patimilor, ultima din viata lui Iisus. De ce este Vinerea Mare cea mai neagra zi a crestinatatii, iar Raiul este inchis

Crestinii ortodocsi intra de astazi, 10 aprilie, in Saptamana Mare, ultima in care se tine post inainte de sarbatoarea Sfintelor Pasti. Aceasta perioada este unica in Biserica, atat din punct de vedere liturgic, cat si duhovnicesc. Adevarul va spune semnificatia fiecarei zile din Saptamana Patimilor.

Saptamana Patimilor. Ce se face in Lunea Mare pentru a avea sanatate si noroc

Crestinii au intrat inSaptamana Patimilor Saptamana Mare), o perioada premergatoare invierii Mantuitorului Iisus Hristos.

Crestinii ortodocsi intra in Saptamana Patimilor

Crestinii ortodocsi intra de luni, 10 aprilie, in Saptamana Patimilor, ultima, dar si cea mai importanta saptamana din Postul Mare. in aceasta perioada, enoriasii tin post aspru, iar cei care au posibilitatea, renunta si la untdelemn si se pot impartasi de mai multe ori, transmite IPN.

Editie speciala 360 de grade: Despre semnificatia fiecarei zile din Saptamana Patimilor (VIDEO)

Alina Badic a discutat in editia speciala de sambata a emisiunii 360 de grade despre semnificatia fiecarei zile din Saptamana Patimilor. Invitatii Alinei Badic au fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )