Libnet.ro
UNICEF

17:30

O saptamana cu Samsung Galaxy S5 - A treia zi: senzori, functii si Gear Fit

Adevărul Adevărul,
O saptamana cu Samsung Galaxy S5 - A treia zi: senzori, functii si Gear Fit

A venit si vremea asta. Puteam sa intuim ca vine. Gadgeturile vor sa facem mai mult sport, dar nu lasandu-le in casa, ci luandu-le cu noi. in a treia zi cu Samsung Galaxy S5 discutam despre senzori, aplicatii si, mai ales, Gear Fit. continuă pe Adevărul

O saptamana cu Samsung Galaxy S5 - Prima zi: dotari, design si constructie

Samsung Galaxy S5 a fost introdus la final de luna. La peste o luna distanta, pornim serialul acestei saptamani cu Galaxy S5, vorbim despre functii interesante, despre constructia mai mult sau mai putin tentanta si ajungem sa-i testam senzorii. in prima zi, insa, incepem cu dotarile tehnice, designul si cum se simte acest smartphone.

O saptamana cu Samsung Galaxy S5 - A doua zi: sistem de operare, interfata si ecranul

Continuam saptamana in care folosim cel mai nou smartphone Samsung si ajungem la sistemul de operare, cu interfata sa redesenata de catre companie, si la ecran. Daca interfata e importanta pentru tine, atunci Galaxy S5 are una mai buna decat modelele din anii trecuti, ba chiar intrece si o parte din concurenta.

A aparut pretul Samsung Galaxy S5 in Romania

Cu aproximativ 10 zile pana la lansarea globala efectiva a noului Galaxy S5, noul varf de gama Samsung deja a aparut in magazinle virtuale din Romania, acum avem si pretul Samsung Galaxy S5. in cadrul MWC 2014, momentul anuntului oficial Galaxy S5, cei de la Samsung au oferit o data foarte exacta de lansare pentru noi lor varf de gama. Era vorba de 11 aprilie. La momentul respectiv, terminalul trebuia sa inceapa sa fie disponibil in peste 100 de tari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )