Libnet.ro
UNICEF

23:30

SAPTAMANA TRECUTA Fratii Paval au cumparat peste trei milioane de actiuni Cemacon

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SAPTAMANA TRECUTA Fratii Paval au cumparat peste trei milioane de actiuni Cemacon

Paval Holding SRL, vehicul investitional detinut de Dragos si Adrian Paval, fondatorii retailerului de bricolaj Dedeman, a achizitionat, saptamana trecuta, 3. 065 de actiuni Cemacon Zalau CEON), echivalentul a 0,6% din companie, se arata intr-un raport al producatorului de materiale de constructii remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB). Achizitiile au fost facute in toate sedintele bursiere ale saptamanii, la preturi situate intre 0,29 leiactiune si 0,303 leiactiune. continuă pe Ziarul Bursa

Vanzarile de roviniete au scazut cu 25% saptamana trecuta

Vanzarile de roviniete au inregistrat in luna martie o reducere cu 10% iar in ultima saptamana a lun.

Amenzi de peste 13 milioane de lei date in ultimele 24 de ore pentru 8.276 de persoane care nu au respectat restrictiile de circulatie

Peste 8. 200 de persoane care nu au respectat masurile privind restrictionarea circulatiei impuse prin ordonantele militare ca urmare a starii de urgenta din cauza coronavirusului au fost depistate de politie in ultimele 24 de ore. Amenzile date depasesc 13 milioane de lei.

Un producator roman de energie doneaza peste 2 milioane de euro pentru sapte spitale din tara

Un producator roman de energie a anuntat ca va dona o suma de peste 2 milioane de euro pentru a sprijini spitalele din tara in aceasta perioada de pandemie de coronavirus.

Hidroelectrica sponsorizeaza sapte spitale din Romania cu peste 10 milioane de lei

Actionariatul Hidroelectrica, unul din cei mai mari producatori de energie din Romania, a aprobat luni, in cadrul unei sedinte extraordinare, sponsorizarea unui numar de sapte institutii medicale, cu unitati de primiri urgente, cu suma totala de 10,03 milioane lei, decizia fiind luata ca urmare a situatiei de risc exceptional pentru sanatatea publica generata de raspandirea noului coronavirus, si in contextul cresterii constante a numarului confirmat de persoane infectate pe teritoriul Romaniei.

Peste 3 milioane de lei, alocati de Consiliul Judetean Ialomita in lupta cu coronavirusul

Consiliul Judetean Ialomita a decis alocarea de noi fonduri pentru combaterea coronavirusului. Este vorba despre peste 3 milioane de lei, bani directionati catre spitale de la aparitia pandemiei si pana in prezent si care vor fi folositi pentru achizitia de echipamente medicale.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )