Libnet.ro
UNICEF

10:15

Saptamna de cosmar a galacticilor: Real Madrid - Barcelona 0-1

Hotnews Hotnews,
 Saptamna de cosmar a galacticilor: Real Madrid - Barcelona 0-1

Saptamana de sarbatoare pentru iubitorii fotbalului cu doua El Clasico) a fost de fapt una de uitat pentru fanii Realului, galacticii pierzand in decurs de doar cateva zile ambele dueluri cu Barcelona, marele rival. A fost 0-3 in Cupa Spaniei miercuri) si 0-1 sambata, in LaLiga etapa XXVI). Rezultatul ii scoate practic pe albi din lupta pentru titlu, diferenta dintre cele formatii fiind acum de 12 puncte. continuă pe Hotnews

LIVE El Clasico in Cupa Spaniei: Real Madrid - Barcelona (22:00)

De la 22:00 transmitem live text in aceasta pagina returul semifinalei Cupei Regelui Spaniei dintre Real Madrid si FC Barcelona. In tur a fost 1-1.

LIVE El Clasico in Cupa Spaniei: Real Madrid - Barcelona

De la 22:00 transmitem live text in aceasta pagina returul semifinalei Cupei Regelui Spaniei dintre Real Madrid si FC Barcelona. In tur a fost 1-1.

Avancronica meciului Real Madrid - Barcelona

In decurs de cateva zile marile rivale spaniole Real Madrid si FC Barcelona se intalnesc de doua ori.

Cupa Spaniei: Real Madrid vs Barcelona (22:00) / Duelul care va decide finalista - Messi, la al 40-lea El Clasico din cariera

Real Madrid vs Barcelona, unul dintre cele mai asteptate meciuri din fiecare sezon, se va disputa in aceasta saptamana de doua ori. Prima confruntare va avea loc miercuri, pe Santiago Bernabeu, de la ora 22:00, miza fiind calificarea in finala Cupei Spaniei. Cele doua mari rivale pleaca de la scorul de 1-1, inregistrat in mansa tur de pe Camp Nou. Partida va fi una speciala pentru Lionel Messi, decarul catalanilor urmand sa bifeze a 40-a prezenta intr-un El Clasico.

Real Madrid vs Barcelona (21:45) / Primul El Clasico al anului n LaLiga - Vor reusi catalanii sa repete performanta din Cupa?

Primavara vine cu cel mai asteptat meci din LaLiga, marele derby dintre Real Madrid si Barcelona. Cele doua rivale s-au confruntat de doua ori luna trecuta, in Cupa Spaniei, ultimul duel avand loc in urma cu doar trei zile. A fost egalitate in primul meci 1-1 pe Camp Nou) si o victorie categorica pentru Barcelona in retur 3-0 pe Santiago Bernabeu). Ramane de vazut care va fi deznodamantul celei de-a treia partide, care se va desfasura sambata, tot la Madrid, de la ora 21:45 etapa XXVI din LaLiga).

Fanii fotbalului jubileaza: Real Madrid si Barcelona joaca de doua ori in patru zile. Diseara, primul meci in Cupa Spaniei

Daca 2018 a fost un an sarac in El Clasico, Barcelona si Real Madrid infruntandu-se doar de doua ori 1-1 pe Santiago Bernabeu si 5-1 pentru gazde pe Camp Nou), in schimb, 2019 ne va oferi trei derby-uri in primele trei luni ale anului!.

Barcelona se califica in finala Cupei Spaniei dupa 3-0 cu Real Madrid

Dupa 1-1 in turul de pe Nou Camp, Barcelona s-a impus cu un categoric 3-0 pe terenul rivalei Real Madrid. Echipa gazda a ratat cele mai mari ocazii, dar Barcelona s-a dovedit echipa mai pragmatica.

VIDEO Unii cu ocaziile, ceilalti cu golurile: Real Madrid vs FC Barcelona 0-3 / Catalanii, pentru a sasea oara consecutiv n finala Cupei Spaniei

FC Barcelona s-a calificat pentru a sasea oara consecutiv in finala Cupei Spaniei, dupa ce a dat dovada de cinism maxim in fata poate celei mai cinice echipe din lume. Catalanii au inscris trei goluri intr-un meci in care au avut doar doua suturi pe poarta si au ocazia de a castiga pentru a cincea oara la rand trofeul, urmand sa se intalneasca in ultimul act cu Valencia sau Betis 2-2 in tur).

A spalat trotuare pentru a avea bani sa-si scoata sotia in oras!Povestea eroului Barcelonei din meciul cu Real Madrid

Barcelona a spulberat-o pe Real Madrid in returul semifinalelor Cupei Spaniei, invingand cu 3-0, dupa ce in tur scorul fusese 1-1.

Jurnalistii de la AS: Gareth Bale va pleca de la Real Madrid n vara acestui an

Atacantul galez Gareth Bale va pleca din vara de la Real Madrid, anunta, vineri, cotidianul As. Ramas dupa plecarea lui Cristiano Ronaldo liderul echipei, galezul a ajuns usor-usor rezerva in mandatul lui Santiago Solari.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2229 seconds )