Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sapte jucatori de fotbal au fost dati afara de la o echipa din Germania dupa ce au facut salutul nazist

Hotnews Hotnews,
 Sapte jucatori de fotbal au fost dati afara de la o echipa din Germania dupa ce au facut salutul nazist

Un grup de fotbalisti din nordul Germaniei au fost dati afara de echipa lor si sunt investigati de autoritati dupa ce pe internet a fost postata o poza cu ei facand salutul lui Hitler. Poza a fost postata online de sponsorul de pe tricoul echipei SC 1920 Myhl. continuă pe Hotnews

Sapte jucatori de fotbal au fost dati afara de la o echipa din Germania. Ce au facut sportivii... (FOTO)

Sapte fotbalisti ai echipei SC 1920 Myhl din orasul Wassenberg, nordul Germaniei, au fost dati afara de echipa lor si sunt investigati de autoritati dupa ce pe internet a fost postata o poza cu ei facand sa.

Sapte jucatori de fotbal, dati afara de la o echipa din Germania dupa ce au facut salutul nazist

Un grup de fotbalisti din nordul Germaniei au fost dati afara de echipa lor si sunt investigati de autoritati dupa ce pe internet a fost postata o poza cu ei facand salutul lui Hitler. Poza a fost postata online de sponsorul de pe tricoul echipei SC 1920 Myhl.

Fenati se retrage din motociclism dupa ce a fost dat afara de echipa lui pentru gestul de a actiona frna unui rival

Italianul Romano Fenati a decis sa se retraga din motociclism la varsta de 22 de ani, dupa ce a fost dat afara de echipa lui pentru ca a actionat frana motocicletei unui adversar, la MP al statului San Marino.

Romano Fenati, dupa ce a fost dat afara de echipa sa: Am facut un gest rusinos si nu m-am comportat ca un om

Italianul Romano Fenati, care a actionat frana motocicletei unui adversar, in timpul cursei de Moto2 din cadrul Marelui Premiu al statului San Marino, a declarat ca gestul sau a fost unui rusinos si nu s-a comportat ca un om, potrivit News. ro.

Atac cu cutitul la Paris! Sapte persoane au fost ranite

Sapte oameni au fost raniti, dintre care patru grav, duminica seara la Paris, dupa ce au fost atacati de un barbat inarmat cu un cutit si o bara de fier, care a fost arestat, transmite AFP. Nimic nu.

Mircea Dusa a fost eliberat la cerere din functia de secretar de stat la MApN

Mircea Dusa a fost eliberat, la cerere, din functia de secretar de stat, sef al Departamentului pentru politica de aparare, planificare si relatii internationale din Ministerul Apararii Nationale MApN),.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )