Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sapte medici din Brasov, sub control judiciar: au semnat fise de aptitudini fara sa consulte pacientii

Hotnews Hotnews,
 Sapte medici din Brasov, sub control judiciar: au semnat fise de aptitudini fara sa consulte pacientii

Sapte medici dintr-un cabinet medical din Brasov care elibereaza atestate pentru soferi au fost pusi sub control judiciar, intr-un dosar in care sunt suspectati ca au semnat fisele de aptitudini ale clientilor fara sa ii consulte. Ei sunt acuzati de abuz in serviciu, fals intelectual si uz de fals. continuă pe Hotnews

Scandal in sistemul medical, la Brasov. Sapte medici, sub control judiciar dupa ce au semnat fise de aptitudini fara a consulta pacientii

Sapte medici dintr-un cabinet medical din Brasov care elibereaza atestate pentru soferi au fost pusi sub control judiciar, intr-un dosar in care sunt suspectati ca au semnat fisele de aptitudini ale.

HOROSCOP. Magia Zilei. Lectia karmica a numarului sapte absent din diagrama numelui

Horoscop. Mihai Voropchievici a vorbit la Magia Zilei despre cifrele care lipsesc din numele complet, despre lectia karmica a numarului sapte absent din diagrama numelui, respectiv literele G, E si Y. Defecte. Sunt.

Magia Zilei. Lectia karmica a numarului sapte absent din diagrama numelui

Mihai Voropchievici a vorbit la Magia Zilei despre cifrele care lipsesc din numele complet, despre lectia karmica a numarului sapte absent din diagrama numelui, respectiv literele G, E si Y. Defecte. Sunt.

Finul lui Vasile Blaga si un celebru interlop din Iasi, saltati cu mascatii dupa mai multe furturi in Oradea

Finul lui Vasile Blaga a fost saltat de mascati. Coriolan Pop Bruchental a fost pus sub control judiciar pentru complicitatela spargerea unor vile.

Epidemia bolii Lyme, un experiment cu arme biologice scapat de sub control? Camera Reprezentantilor cere ancheta la Pentagon

Camera Reprezentatilor din SUA a cerut o investigatie care sa cerceteze daca raspandirea bolii Lyme a fost provocata de un experiment prin care Pentagonul a incercat sa transforme capusele in arme biologice, noteaza Guardian.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )