Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sapte milioane de pensionari romani ar putea avea pensiile modificate. Ce se doreste cu pilonul 2 de pensii

Playtech Playtech,
Sapte milioane de pensionari romani ar putea avea pensiile modificate. Ce se doreste cu pilonul 2 de pensii

Partidul Social Democrat PSD) vine cu o noua initiativa legislativa privind pensiile romanilor. Proiectul a fost demarat de deputata social democrata, Mirela Furtuna. Vezi anuntul care ar putea afecta sapte milioane de romani. Ce prevede proiectul de lege PSD a propus un proiect de lege prin care se doreste ca sumele pe care le depun . continuă pe Playtech

UE ar putea avea nevoie de inca 500 de miliarde de euro pentru atenuarea efectelor pandemiei

Klaus Regling, directorul Mecanismului European de Stabilitate, a declarat ca Uniunea Europeana ar putea avea nevoie de 500 de miliarde de euro in plus pentru atenuarea efectelor pandemiei.

Aproape un milion de pensionari romani traiesc in saracie

Aproape un milion de pensionari traiesc cu cateva sute de lei pe luna, arata datele centralizate de Casa Nationala de Pensii Publice CNPP) pe luna martie.

Anuntul despre ANAF facut acum de Citu, pentru milioane de romani

Seful de la Finante, Florin Citu, anunta noi masuri pe timp de criza, provocata de pandemia de noul coronavirus. S-a mai facut un pas spre debirocratizare!Am transformat cozile in click-uri! Vezi anuntul facut de ministru. Noi masuri de digitalizare Trezoreriei si a ANAF Ministrul de Finante a anuntat ca, incepand de ieri, firmele si institutiile .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )