Libnet.ro
UNICEF

06:15

Sapte persoane au fost ucise in urma unor raiduri israeliene in Fasia Gaza

România Liberă România Liberă,
Sapte persoane au fost ucise in urma unor raiduri israeliene in Fasia Gaza

Sapte palestinieni au fost ucisi in mai multe raiduri aeriene israeliene efectuate sambata dimineata in Fasia Gaza. Primele patru victime au fost ucise intr-un raid efectuat la Jebaliya, ulterior, doi palestinieni au fost ucisi mai la sud, la Deir el Balah, a anuntat purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii, Ashraf al-Qudra, revizuind in crestere bilantul anuntat anterior. continuă pe România Liberă

VIDEO. Sapte persoane au fost ucise in urma unor raiduri israeliene in Fasia Gaza

Sapte palestinieni au fost ucisi in mai multe raiduri aeriene israeliene efectuate sambata dimineata in Fasia Gaza. Primele patru victime au fost ucise intr-un raid efectuat la Jebaliya, ulterior, doi palestinieni au fost ucisi mai la sud, la Deir el Balah, a anuntat purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii, Ashraf al-Qudra, revizuind in crestere bilantul anuntat anterior.

Cel putin sapte palestinieni au fost ucisi in urma unor raiduri israeliene in Fasia Gaza

Cel putin sapte palestinieni au fost ucisi in urma mai multor raiduri israeliene efectuate sambata dimineata in Fasia Gaza, a anuntat purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii, Ashraf al-Qudra,.

UPDATE. Perchezitii pe litoral, intr-un dosar de talharie. Sapte persoane au fost retinute

Mai multe perchezitii au avut loc, vineri dimineata, in Constanta si Navodari, la domiciliile mai multor persoane suspectate de comiterea de talharii. Sapte persoane au fost retinute .

7 persoane au fost ucise in cele mai recente raiduri israeliene in Fasia Gaza

Sapte palestinieni au fost ucisi in mai multe raiduri aeriene israeliene efectuate sambata dimineata in Fasia Gaza, a anuntat purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii, Ashraf al-Qudra, revizuind.

Sapte palestinieni, ucisi in urma raidurile aeriene israeliene din aceasta dimineata

Sapte palestinieni au fost ucisi in mai multe raiduri aeriene israeliene efectuate sambata dimineata in Fasia Gaza, a anuntat purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii, Ashraf al-Qudra, revizuind in crestere bilantul anuntat anterior, potrivit antena3. ro .

Noi raiduri israeliene in Fasia Gaza. Ban Ki-moon ii cere lui Benjamin Netanyahu sa dea dovada de retinere

Doua raiduri israeliene s-au soldat cu sapte morti, joi, in sudul si centrul Fasiei Gaza, au anuntat surse medicale palestiniene, in a treia zi a ofensivei aeriene israeliene in teritoriul palestinian. in aceste conditii, Ban Ki-moon l-a indemnat pe Benjamin Netanyahu sa dea dovada de retinere in conflictul cu Hamas.

Cel putin sapte persoane ucise in urma unor raiduri israeliene in Fasia Gaza. Oficial ONU: atacurile ar putea fi ilegale

Tirurile de rachete lansate in Fasia Gaza de catre Israel ar putea fi ilegale deoarece vizeaza si regiuni populate de civili, a informat recent un inalt oficial al ONU pentru drepturile omului, adaugand ca numarul palestinienilor care au murit se riica la peste 110, conform ziarului The Guardian.

Noi raiduri israeliene asupra Fasiei Gaza: Sase palestinieni au fost ucisi

Un numar de sase palestinieni, printre care si o femeie, au fost ucisi, vineri dimineata, in doua raiduri distincte asupra unor locuinte din Fasia Gaza, a anuntat o sursa medicala citata de AFP. Un raid la.

Israelul a vizat peste 300 de tinte in Fasia Gaza: Trei persoane au fost ucise si alte patru ranite

Aviatia israeliana a vizat peste 300 de tinte in Fasia Gaza impotriva miscarii Hamas in cursul noptii de miercuri spre joi, in raspuns la continuarea tirurilor cu rachete inspre statul evreu, a anuntat un.

Inundatii in mai multe orase din tara, in urma unor ploi torentiale (VIDEO)

Zeci de gospodarii inundate, copaci smulsi din radacini si panouri publicitare rupte. Asta a lasat in urma furtuna care s-a abatut asupra orasului Focsani. Vantul a suflat cu peste 100 de kilometri pe ora.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )