Libnet.ro
UNICEF

10:00

Sapte persoane au murit si alte 59 au fost ranite, in urma unei explozii la o gradinita din estul Chinei

România Liberă România Liberă,
Sapte persoane au murit si alte 59 au fost ranite, in urma unei explozii la o gradinita din estul Chinei

Sapte persoane au decedat si alte 59 au fost ranite, in urma unei deflagratii produse la o gradinita din orasul Fengxian, in estul Chinei, au anuntat autoritatile, care insa nu au precizat numarul persoanelor afectate. continuă pe România Liberă

Londra: Theresa May a promis o investigare amanuntita in cazul incendiului in urma caruia si-au pierdut viata 12 persoane si alte zeci au fost ranite

Prim-ministrul britanic, Theresa May, a promis ca va avea loc o investigatie completa si amanuntita in cazul incendiului care a cuprins un bloc de 24 de etaje din Londra, in urma caruia 12 persoane au murit si alte zeci sunt ranite, informeaza Reuters.

UPDATE Cel putin doua persoane au murit intr-un atac armat la un centru UPS din San Francisco

Cel putin doua persoane au murit, iar alte trei au fost ranite intr-un atac armat la un centru UPS din San Francisco, a anuntatNBC News. Potrivit sursei citate, atacatorul era un angajat.

UPDATE Cel putin patru persoane au murit intr-un atac armat la un centru UPS din San Francisco. Atacatorul s-a sinucis

Mai multe persoane au murit, inclusiv atacatorul, iar alte trei au fost ranite intr-un atac armat la un centru UPS din San Francisco, a anuntatNBC News. Potrivit sursei citate, atacatorul era un angajat.

Incident armat in Germania: Un ofiter de politie si mai multe persoane au fost ranite intr-un schimb de focuri in gara din Munchen (FOTO)

O politista este in stare grava, iar alte doua persoane au fost ranite dupa un schimb de focuri la gara din orasul german Munchen. Fortele de ordine au reusit sa retina un suspect, dar o operatiune a.

FOTO. Atac armat in San Francisco. Mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite, miercuri, in urma unui atac armat, in sediul UPS din San Francisco, scriu surse media internationale. Trei oameni ar fi fost impuscati, sustin surse din fortele de ordine. Autoritatile au i .

Un roman este cercetat penal in Italia, dupa ce ar fi condus sub influenta alcoolului. Cinci persoane au fost ranite, dupa ce a pierdut controlul masinii

Un imigrant roman este cercetat penal in Italia sub suspiciunea ca ar fi provocat un accident rutier, in urma carora cinci persoane au fost ranite si cinci masini avariate, dupa ce ar fi condus sub influenta alcoolului.

Cutremur puternic de magnitudinea 6,3 in Mare Egee: Cel putin zece persoane au fost ranite in insula greceasca Lesbos (VIDEO)

UPDATECel putin zece persoane au fost ranite in urma cutremurului de 6,3 magnitudine care s-a produs luni in Marea Egee, informeaza televiziunea publica din Grecia, informeaza.

impuscaturi la un centru UPS din San Francisco: mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite intr-un atac armat la un centru UPS din San Francisco, a anuntat politia citata de ABC News.

Atac armat la un centru UPS din San Francisco. Mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite intr-un atac armat la un centru UPS din San Francisco, a anuntat politia citata de ABC News. Surse din fortele de ordine afirma ca trei oameni au fost impuscati.

FOTO. Accident feroviar in sudul Italiei. Cel putin 11 persoane au fost ranite

Cel putin 11 persoane au fost ranite, marti dupa-amiaza, in sudul Italiei, dupa ce doua trenuri au intrat in coliziune.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )