Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sara Green, afacerea cu mancare vegana si raw din Bucuresti, inceputa pentru familie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sara Green, afacerea cu mancare vegana si raw din Bucuresti, inceputa pentru familie

Venirea pe lume a unui copil l-a determinat pe Alexandru Badulescu sa renunte la locul de munca pe care il avea si sa gandeasca o afacere proprie, cu mancare sanatoasa pentru familia care se extindea. Asa a aparut in Bucuresti food truck-ul Sara Green,. continuă pe Wall-Street Ro

Primaria Capitalei vrea sa desfiinteze Depoul Victoria si sa dea terenul, unul dintre cele mai valoroase din Bucuresti, Societatii de Transport Bucuresti ca sa-l valorifice

Primaria Capitalei vrea sa desfiinteze depoul din Piata Victoriei si sa mute tramvaiele la depoul din Titan. Terenul ramas liber, aproape 35. 000 mp, va ajunge la Societatea de Transport Bucuresti STB), printr-o majorare de capital. Societatea va decide ce face cu el, respectiv va putea incheia contracte de administrare, asociere in participatiune, parteneriate public private, potrivit unui proiect aflat pe ordinea de zi a Sedintei de Consiliu General de miercuri. Terenul este unul dintre cele mai valoroase din Bucuresti si a fost vanat constant in ultimii 30 de ani de rechinii imobiliari. Transferul de proprietate al unui asemenea bun, al carui pret poate ajunge si la 2500 de euromp fara un plan clar si transparent este controversat si ridica mai multe semne de intrebare.

Academia de Studii Economice din Bucuresti - coordonate universitare internationale

Academia de Studii Economice din Bucuresti scoate la concurs pentru admiterea 2019, peste 7. 200 de locuri la programele universitare de licenta, cca 4. 400 de locuri la programele universitare de masterat si aproximativ 380 la doctorat. Informatii complete despre admitere se gasesc pe pagina special dedicata Admitere ASE 2019.

Lucian din Bucuresti se afla in autobuzul 336, cand a auzit o conversatie care l-a lasat fara cuvinte. A izbucnit in ras imediat

Lucian din Bucuresti se afla in autobuzul 336, cand a auzit o conversatie care l-a lasat fara cuvinte. A izbucnit in ras imediat. Mai precis, desi autobuzul avea aer conditionat, o doamna continua sa-si.

Dialog despre prima aselenizare cu Dumitru Prunariu, la Universitatea din Bucuresti

In anul 2019 se implinesc 50 de ani de la prima aselenizare cu echipaj uman, realizata in cadrul misiunii Apollo 11 si 60 de ani de la momentul cand un obiect spatial fara echipaj, Luna 2 sovietica, a atins suprafata lunii in data de 13 septembrie 1959. Cu aceasta ocazie, Universitatea din Bucuresti organizeaza luni, 24 iunie 2019, evenimentul Prima aselenizare dupa 50 de ani. Un dialog cu Dumitru Prunariu despre Apollo, Interkosmos si Moon Village.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 24 iunie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,36 mgl; pH 7,37; TURBIDITATE: 0,21. S2 - CLOR LIBER: 0,39 mgl; pH.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 21 iunie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: SECTOR 1 CLOR REZIDUAL LIBER: 0,42 mgl; pH 7,45; TURBIDITATE: 0,24.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )