Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sarbatoare importanta pentru crestinii ortodocsi sambata, pe 20 octombrie! Rugaciunea zilei

Antena3 Antena3,
Sarbatoare importanta pentru crestinii ortodocsi sambata, pe 20 octombrie! Rugaciunea zilei

Estesarbatoareimportanta sambata, pe 20 octombrie, pentru crestinii ortodocsi. Acestia praznuiesc doi sfinti importanti. Sfantul s-a nascut in anul 1508 in satul Trikkala din Peloponez. De. continuă pe Antena3

Sarbatoare importanta pentru credinciosi! Un mare sfant este pomenit astazi

Sfantul Apostol si Evanghelist Luca este pomenit in calendarul crestin ortodox la 18 octombrie. Originar din Antiohia Siriei, de profesie medic, Sfantul Apostol Luca beneficiase de o.

Campania de reciclare a deseurilor electrice se incheie pe 20 octombrie

Pana pe 20 octombrie, Serviciul Local de Colectare Calarasi asigura preluarea gratuita a aparatelor electrice grele sau voluminoase, de la domiciliu, sediu de firma sau institutie, in baza programarilor la TelVerde 0800 444 800, in cadrul campanie de informare si colectare a deseurilor electronice.

Horoscop rune pentru ultimele doua saptamani din octombrie, cu Mihai Voropchievici. Gemenii infrunta adevarul, Balantele se indragostesc

Mihai Voropchievici a prezentat sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, horoscopul runelor pentru lunaoctombrie. Berbec -Este o luna in care trebuie sa va schimbati atitudinea! Taur.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2751 seconds )