Libnet.ro
UNICEF

9 Mai.

Sarbatoare mare pentru crestini: Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare

B1 B1,
Sarbatoare mare pentru crestini: Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare

Astazi, crestinii se afla intr-una din cele mai mari sarbatori de peste an: Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare. Este cea mai veche sarbatoare inchinata Sfintei Fecioare Maria, iar. continuă pe B1

Parintele Tanasescu: Adormirea Maicii Domnului este sarbatoarea bucuriei. Nu e pacat sa spunem La multi ani

Sfanta Maria Mare este praznuita de crestini pe data de 15 august, aceasta fiind ziua in care se pomeneste Adormirea Maicii Domnului. Neintelegand.

Preotul Necula despre Adormirea Maicii Domnului: Avem o sarbatoare intunecata de nerusinarea care rusineaza clerul

Adormirea Maicii Domnului. Preotul Constantin Necula a tinut sa lase un mesaj tuturor celor care sarbatoresc miercuri Adormirea Maicii Domnului. Adormirea Maicii Domnului. Adormirea Maicii Domnului.

VIDEO. Adormirea Maicii Domnului, Sfanta Maria Mare, este una dintre cele mai importante sarbatori crestine. De cand dateaza aceasta traditie

Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare este una dintre cele mai importante sarbatori crestine, iar pentru romani este si ocrotitoarea marinarilor.

Adormirea Maicii Domnului, Sfanta Maria Mare, este una dintre cele mai importante sarbatori crestine. De cand dateaza aceasta traditie

Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare este una dintre cele mai importante sarbatori crestine, iar pentru romani este si ocrotitoarea marinarilor.

Traditii si superstitii de Sfanta Maria. Adormirea Maicii Domnului, ziua cand se culeg plante de leac si se fac vraji de iubire

Adormirea Maicii Domnului, considerata una dintre cele mai importante sarbatori inchinate Maicii Domnului este celebrata de crestinii ortodocsi in fiecare an pe 15 august.

Parintele Tanasescu: Adormirea Maicii Domnului este sarbatoarea bucuriei. Nu e pacat sa spunem La multi ani

Dupa ce numeroase publicatii au raspandit zvonul ca urarile de La multi ani in ziua praznuirii Adormirii Maicii Domnului este pacat, un preot din Constanta explica semnificatia sarbatorii si de ce are ca fundament bucuria.

Editie speciala 360 de grade: Despre sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului (VIDEO)

Alina Badic a vorbit in editia speciala de sambata a emisiunii 360 de grade despre Maica Domnului in spiritualitatea ortodoxa, icoanele Maicii Domnului si despre aparitiile si.

Mitropolitul Clujului ii cere Maicii Domnului sa puna pace intre Coreea de Nord si Statele Unite

Mitropolitul Clujului, Andrei Andreicut, a precizat, marti, in predica tinuta la Manastirea Nicula, ca il ingrijoreaza tensiunile existente intre Coreea de Nord si SUA si ca, alaturi de credinciosi, ii cere Maicii Domnului sa puna pace in lume.

Mitropolitul Clujului, ingrijorat de tensiunile dintre Coreea de Nord si Statele Unite: ii cerem Maicii Domnului sa puna pace in lume

Mitropolitul Clujului, Andrei Andreicut, s-a declarat, marti, ingrijorat de tensiunile existente intre Coreea de Nord si Statele Unite. Astfel, in predica tinuta la Manastirea Nicula, i-a cerut Maicii Domnului sa puna pace in lume.

Patriarhul Daniel, mesaj pentru crestini de Sfanta Maria: Maica Domnului este icoana vie a Bisericii

Maica Domnului este icoana vie a Bisericii care trece pe oameni de la viata pamanteasca trecatoare la viata cereasca netrecatoare, a afirmat marti Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel,.

ştiri de la B1

actualitate, 9 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )