Libnet.ro
UNICEF

19:30

Sarbatoare mare sambata, 26 octombrie. Cui nu trebuie sa ii spui la multi ani de Sfantul Dumitru

Playtech Playtech,
Sarbatoare mare sambata, 26 octombrie. Cui nu trebuie sa ii spui la multi ani de Sfantul Dumitru

Credinciosii il celebreaza pe Sfantul Dumitru, pe data de 26 octombrie. in acest an, sarbatoarea de o insemnatate foarte mare in calendarul crestin ortodox va pica intr-o sambata. Sf. Mucenic Dumitru este unul dintre cei mai iubiti sfinti ai Bisericii Ortodoxe si acest fapt e unul mai mult decat clar, daca este sa ne luam . continuă pe Playtech

Prognoza meteo ANM pentru sambata, 26 octombrie. Cum este vremea la inceput de weekend

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Iata cum va fi vremea pentru inceputul de weekend si care sunt maximele in toate regiunile tarii! Vom mai avea sau nu parte de vreme buna? Prognoza meteo ANM pentru sambata, 26 octombrie Meteorologii aduc vesti bune pentru weekendul acesta! Temperaturile vor fi .

Liga a II-a. Dunarea joaca sambata, 26 octombrie, cu ASU Poli Timisoara

In runda a 14-a a ligii secunde, Dunarea Calarasi va juca sambata, 26 octombrie, in deplasare cu ASU Poli Timisoara, partida fiind la ora 11. 00 pe arena Stiinta, scrie arenamedia. ro. in acest moment, echipa noastra se afla pe 14 cu 15 puncte in vreme ce ASU Poli ocupa locul 16 cu 13 puncte.

Sarbatoare mare maine in calendarul ortodox: cruce rosie pentru un mare sfant!

Sfantul Dumitru 2019, praznuit de Biserica Ortodoxa Crestinain fiecare an la data de 26 octombrie, marcheaza ultima si cea mai importanta sarbatoare a toamnei dincalendarul crestin ortodox. Se stie ca, dupa Sfantul Dumitru sau Samedru- asa cum mai este deumit popular incepe iarna. Sfantul Dumitru pica in acest an sambata, 26 octombrie, si .

HOROSCOP rune pentru 26 octombrie 2019. Berbecii trebuie sa se descurce singuri, Gemenii trec prin clipe de prosperitate

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 22 octombrie. Taurii trebuie sa fie autentici, Leii trebuie sa fie sinceri fata de ei insisi

Iata pentru MARTI 22 OCTOMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor.

HOROSCOP. Mesaje de la Fecioara Maria pentru zodii 25 octombrie. Berbecii trebuie sa fie atenti, Gemenii sunt cu gandul acasa

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de VINERI 25 octombrie 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 22 octombrie. Gemenii trebuie sa aiba rabdare, Scorpionii sunt optimisti

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MARTI 22 octombrie 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor,.

Horia Brenciu are o mare dilema. Am decis ca trebuie sa fac ceva! Ce se intampla cu juratul de la Vocea Romaniei

Horia Brenciu, unul dintre juratii de la Vocea Romaniei, are o mare dilema. Excentric, om al spectacolului, de 25 de ani pe scenele Romaniei, inca reuseste sa surprinda, iar acum are in plan sa o faca din nou. Horia Brenciu are o mare dilema Horia Brenciu 46 de ani), cantaret si vedeta de televiziune, excentric .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )