Libnet.ro
UNICEF

14:00

Sarbatoarea Mierii de la Blaj, cel mai mare targ apicol din Romania

România Liberă România Liberă,
Sarbatoarea Mierii de la Blaj, cel mai mare targ apicol din Romania

Sambata, la Blaj, se desfasoara cel mai mare targ apicol din Romania, la care sunt prezenti 150 de e. continuă pe România Liberă

Povestea Antonov An-225, cel mai mare avion creat vreodata

Antonov An-225 Mriya este cel mai mare avion din lume, din punct de vedere al greutatii, anvergurii si lungimii. Pe 22 martie, acesta a zburat din nou dupa ce a fost reparat. Cum a reusit aceasta aeronava sa creeze un mit? Primul zbor al Antonov An-225 a fost la Kievpe 21 decembrie 1988. Initial, acesta [].

Catalina Bozianu (PMP): PSD, cel mai mare dezastru pentru invatamantul romanesc

Deputatul PMP de Prahova, Catalina Bozianu, sustine, intr-o declaratie politica, faptul ca PSD reprezinta cel mai mare dezastru pentru invatamantul romanesc. Bozianu critica afirmatia.

Grupul ArcelorMittal face demersuri sa preia cel mai mare combinat din Europa

Grupul ArcelorMittal incearca sa cumpere cel mai mare combinat din Europa, situat in Italia, dar ar putea fi obligat sa vanda unele unitati detinute in prezent, daca se va stabili ca astfel va avea o pozitie dominanta in UE, scrie News. ro.

Grupul ArcelorMittal face demersuri pentru a prelua cel mai mare combinat din Europa

Grupul ArcelorMittal incearca sa cumpere cel mai mare combinat din Europa, situat in Italia, dar ar putea fi obligat sa vanda unele unitati detinute in prezent, daca se va stabili ca astfel va avea o pozitie dominanta in UE.

Tranzactie de 145 milioane dolari: Cel mai mare serviciu de muzica din SUA a cumparat un start-up cu centrul de inginerie in Romania -*- Tranzactie de 145 milioane dolari: Cel mai mare serviciu de muzica din SUA a cumparat un start-up cu centrul de ingin

Serviciul de muzica prin streaming Pandora, una dintre cele mai mari platforme de acest fel din lume, a cumparat AdsWizz, o companie specializata in publicitate digitala audio cu centrul principal de inginerie in Bucuresti, intr-o tranzactie evaluata la 145 milioane de dolari.

Tranzactie de 145 milioane dolari: Cel mai mare serviciu de muzica din SUA a cumparat un start-up cu centrul de inginerie in Romania

Serviciul de muzica prin streaming Pandora, una dintre cele mai mari platforme de acest fel din lume, a cumparat AdsWizz, o companie specializata in publicitate digitala audio cu centrul principal de inginerie in Bucuresti, intr-o tranzactie evaluata la 145 milioane de dolari.

ArcelorMittal ar putea vindecombinatul siderurgic din Galati. Grupul face demersuri sa preia cel mai mare combinat din Europa

Grupul ArcelorMittal incearca sa cumpere cel mai mare combinat din Europa, situat in Italia, dar ar putea fi obligat sa vanda unele unitati detinute in prezent, daca se va stabili ca astfel va avea o pozitie dominanta in UE. in acest sens a fost intocmita o lista care a fost trimisa Comisiei Europene, existand zvonuri ca pe aceasta s-ar regasi si Combinatul de la Galati.

Povestea singurului film regizat de Constantin Tanase. Cel mai mare umorist roman a turnat pelicula in Berlin si a jucat rolul principal

Cel mai mare umorist roman, celebrul cupletist Constantin Tanase, a fost in cariera lui si actor de film. Pelicula pe care a creat-o a fost difuzata in premiera in anul 1932 la Cinematograful Regal din Bucuresti.

Zero Hedge: Cel mai mare importator mondial postbelic de arme este India

Aproape jumatate din totalul exporturilor de arme din SUA a avut ca destinatie, in ultimii cinci ani, tarile din Orientul Mijlociu, in special Arabia Saudita, unde au ajuns mai multe sisteme sofisticate de lupta din Occident, scrie Zero Hedge.

A MURIT cel mai mare RIVAL al lui Ion Tiriac! (FOTO)

Una dintre firmele celebre din Romania a anuntat, pe pagina proprie, disparitia magnatului care a infiintat-o: Herbert Stein, fondatorul AutoItalia, considerat rivalul lui Ion Tiriac pe piata auto interna.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )