Libnet.ro
UNICEF

11:30

Sarbatori pascale din inchisoare pentru greii din fotbal

Antena3 Antena3,
Sarbatori pascale din inchisoare pentru greii din fotbal

Cristi Borcea petrece Pastele in spitalul penitenciar de la Poarta Alba. Borcea a fost transferat din penitenciar dupa ce spune ca a simtit dureri in piept si a cerut de urgenta sa fie vazut d. continuă pe Antena3

Gigi Becali, iesire secreta din inchisoare

Gigi Becali a iesit vineri din inchisoare, in secret, in Vinerea Mare.

Bill Gates si George Soros fac bani din inchisori pentru imigranti

Miliardarii George Soros si Bill Gates, ambii sustinatori ai reformei imigratiei, investesc intr-o controversata inchisoare privata care va intemnita imigrantii ilegali, scrie wnd. com .

Studiu: Surprizele toxice din vopselurile pentru oua

Jumatate dintre vopselurile de oua disponibile pe piata romaneasca contin peste 7 E-uri, dintre care unele periculoase pentru sanatate, arata un studiu al Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor. Cercetarea a mai aratat ca toate dintre cele 20 de produse analizate au in componenta cel putin o substanta chimica de acest tip.

Jocul lui Putin din Ucraina, pentru Geneva

In estul Ucrainei si in Transnistria au fost organizate miercuri actiuni prin intermediul pro-rusilor, menite sa-i ofere lui Putin atuuri la reuniunea de joi de la Geneva pentru a-si impune scenariul federalizarii Ucrainei. NATO a anuntat noi masuri imediate pentru a raspunde crizei ucrainene - apararea aliatilor din Europa de est va fi intarita terestru, maritim si in aer.

Estelle, mai PORNO ca niciodata! Artista lanseaza cel mai DEOCHEAT videoclip din cariera, pentru piesa Make Her Say (Beat It Up)!

Atitudinea timida si cumintica din videoclipul hitului American Boy este ISTORIE! In varsta de 34 de ani, cantareata britanica Estelle.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )