Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ce sarcini a trasat Vladimir Putin armatei ruse pentru 2019

Adevărul Adevărul,
Ce sarcini a trasat Vladimir Putin armatei ruse pentru 2019

Vladimir Putin a trasat armetei ruse , marti, prioritatile pentru anul urmator. Printre altele a vorbit despre necesitatea de a lansa productia de rachete Avangard si despre continuarea testelor la alte cateva arme de acest tip. continuă pe Adevărul

Vladimir Putin cere masuri rapide pentru dotarea Rusiei cu arme capabile sa penetreze scuturile antiracheta

Vladimir Putin a cerut marti masuri rapide pentru inarmarea Rusiei cu arme capabile sa penetreze scuturile antiracheta, scrie agentia oficiala de presa TASS.

VIDEO Vladimir Putin, depre cenzurarea muzicii rap n Rusia: Kremlinul ar trebui sa controleze si sa ndrume, nu sa cenzureze

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, sambata, ca administratia de la Kremlin ar trebui sa fie prima care sa sprijine muzica rap si cultura tinerilor din Rusia, in loc sa le cenzureze. Putin a facut aceste comentarii dupa ce o serie de concerte au fost anulate de organizatori si autoritati locale in Rusia, culminand chiar cu arestarea pentru scurta vreme a unui cunoscut rapper rus, Husky, ale carui texte critica uneori Guvernul. Actiunea a declansat numeroase discutii in ultimele luni, in special in randul tinerilor, relateaza Reuters.

Arabia Saudita , buget record- 295 miliarde dolari pentru 2019

Regele Salman al Arabiei Saudite a anuntat, marti, un buget de 1,11 mii de miliarde de riali 295 miliarde de dolari) pentru 2019, cel mai mare din istoria tarii, si a spus ca guvernul va continua reformele economice, transmite Reuters.

Claudiu Cazacu, XTB Romania: Previziuni economice pentru 2019

La ultima emisiune Profesionistii in Investitii din acest an, am trecut in revista principalele evolutii ale economiei globale si locale din acest an impreuna cu Claudiu Cazacu, analist sef la XTB Romania, care a facut si cateva previziuni pentru 2019,.

LIVETEXT/VIDEO Guvernul introduce taxa pe lacomie pentru banci / Teodorovici prezinta modificarile de taxe si impozite pentru 2019 DOCUMENT

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, prezinta modificarile de taxe si impozite pentru 2019. Potrivit documentului elaborat de finante, Guvernul va introduce taxa pe lacomie care vizeaza bancile.

Simona Halep isi mareste echipa pentru 2019

Chiar daca nu are inca un antrenor pentru sezonul care sta sa inceapa in primele zile ale anului 2019, Simona Halep a facut o mutare in staff-ul ei tehnic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )