Libnet.ro
UNICEF

15:15

Sare din nou peste 20 numarul cazurilor de COVID-19 raportate in 24 de ore la Buzau

Adevărul Adevărul,
Sare din nou peste 20 numarul cazurilor de COVID-19 raportate in 24 de ore la Buzau

Judetul Buzau inregistreaza un nou salt ingrijorator al numarului de imbolnaviri cu noul coronavirus. Potrivit Directiei de Sanatate Publica Buzau, in ultimele 24 de ore, in judet au mai fost confirmate 25 cazuri de infectare cu COVID-19. continuă pe Adevărul

Bulgaria isi inaspreste din nou masurile impotriva covid-19. Numarul cazurilor, in crestere

Purtarea mastilor de protectie este din nou obligatorie in Bulgaria, participarea la evenimente in interior este necesar sa fie de jumatate din capacitatea salii si sa se poarte masti, iar in magazine este necesara pastrarea unei distante de 1,5 metri, a anuntat luni ministrul bulgar al Sanatatii Kiril Ananiev, care a inasprit astfel masurile impuse impotriva covid-19, relateaza Novinite.

Coronavirus: Numarul cazurilor creste in Europa, cresteri alarmante si in Statele Unite

Organizatia Mondiala a Sanatatii a avertizat joi Europa cu privire la faptul ca numarul noilor cazuri de contaminare incepe din nou sa creasca, chiar daca masurile de relaxare continua in statele europene, iar Parisul a redeschis astazi publicului emblematicul Turn Eiffel, dupa 104 zile, relateaza AFP.

Coronavirus: Israelul foloseste din nou tehnologia de monitorizare a serviciilor secrete, dupa inmultirea cazurilor de COVID-19

Guvernul israelian a aprobat miercuri, pentru a doua oara in acest an, folosirea tehnologiei serviciilor secrete pentru a monitoriza pacientii cu COVID-19, dupa ce aceasta a mai fost utilizata din martie si pana la inceputul acestei luni, relateaza agentia EFE.

Congresman american, acuzatii-bomba. Peste 20.000 de batrani nu ar fi trebuit sa moara! De unde vin mortii din SUA

Statistica ingrijoratoare in Statele Unite. Un congresman american face acuzatii devastatoare. Peste 20. 000 de batrani nu ar fi trebuit sa moara, spune Steve Scalise, guvernator de Louisiana.

Accesul turistilor in Dubai va fi permis din nou incepand cu 7 iulie

Accesul turistilor va fi permis din nou in Dubai incepand cu 7 iulie, a informat centrul media din acest oras-stat, dupa mai bine de trei luni de carantina pentru a stopa raspandirea epidemiei de COVID-19, transmite AFP, citata de Agerpres. Citand Comitetul suprem pentru gestionarea crizelor si a dezastrelor, centrul a oferit o lista de protocoale pe care calatorii trebuie sa le respecte pentru a li se permite accesul in emirat. Turistii vor trebui sa prezinte un test negativ pentru noul coronavirus efectuat cu mai putin de 96 de ore inainte sau sa se supuna unui test pe aeroportul din Dubai. Persoanele testate pozitiv vor trebui sa se supuna unei perioade de carantina de 14 zile.

Dureros! Cainii adoptati in timpul pandemiei, trimisi din nou la adapost

Pandemia si momentele de izolare i-au facut pe multi sa isi revizuiasca viata. Iar multi au profitat de momente si au adoptat animale de companie.

Dragnea anunta din penitenciar ca a fost chemat vineri la DNA pentru dosarul Tel Drum: Brusc e scos din nou pe tapet dupa 3 ani

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea, incarcerat din mai 2019 dupa ce a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul angajarilor fictive, spune ca a fost citat la DNA pentru vineri, in dosarul Tel Drum, care brusc dupa 3 ani este scos din nou pe tapet, cu putin inainte de campania electorala. El a facut aceste declaratii in primul interviu din inchisoare acordat fostei sale consiliere Anca Alexandrescu, in prezent ziarista la Realitatea TV.

Coronavirus. Sefa Sectiei de Boli Infectioase a Spitalului Judetean Suceava s-a vindecat de Covid-19 din nou

Sefa Sectiei de Boli Infectioase a Spitalului de UrgentaSfantul Ioan celNou din Suceava, Monica Terteliu, s-a vindecat pentru a doua oara de noulcoronavirus de tip Sars-CoV-2, care a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )