Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un sarlatan al Dreptului: Tudorel Toader

Adevărul Adevărul,
Un sarlatan al Dreptului: Tudorel Toader

Ma-ta-i curva? Noi nu credem asta, noi doar intrebam. Asta era tehnica lui Corneliu Vadim Tudor de a turna hardaie cu laturi in capul adversarilor sai. De acolo de unde se afla, Vadim poate fi fericit ca a lasat in urma un demn epigon: Tudorel Toader, ministrul Justitiei. continuă pe Adevărul

Liviu Avram: Un sarlatan al Dreptului, Tudorel Toader

Ma-ta-i curva? Noi nu credem asta, noi doar intrebam. Asta era tehnica lui Corneliu Vadim Tudor de a turna hardaie cu laturi in capul adversarilor sai. De acolo de unde se afla, Vadim poate fi fericit ca a lasat in urma un demn epigon: Tudorel Toader, ministrul Justitiei.

TUDOREL TOADER, desfiintat dupa incurcatura comisa: Nu stie lucruri simple despre cariera magistratilor! La minister e HAOS

Judecatorul Cristi Danilet a criticat dur, intr-o postare pe Facebook, comunicatul de presa transmis miercuri de Tudorel Toader, sugerand ca la Ministerul Justitiei domneste haosul. Azi ar fi trebuit ca.

Tudorel Toader, mesaj din concediu

Ministrul Justitiei Tudorel Toader rupe tacerea din concediu! Acesta a postat duminica pe Facebook doua fotografii cu fiul si nora sa, care s-au casatorit ieri religios. Tudorel Toader le-a transmis astazi.

Augustin Lazar: Tudorel Toader exploateaza o eroare de grefa din martie 2016 / Un mod tipic de manipulare prin distorsionarea adevarului

Procurorul general Augustin Lazar il acuza pe Tudorel Toader ca a exploatat o eroare de grefa din martie 2016, cand o grefiera a fotocopiat o ordonanta emisa de procurorul Cristian Lazar, in urma similitudinii numelor de familie. Precizarile sale vin dupa ce ministrul Justitiei a sustinut miercuri ca s-a gasit in dosarul de numire a lui lui Lazar o ordonanta de clasare pentru un dosar deschis in 2013 pe numele lui Klaus Iohannis. Este un mod tipic de manipulare prin distorsionarea adevarului, spune procurorul general al Romaniei, a carui revocare a fost ceruta recent de Tudorel, inclusiv pe baza acestui motiv.

Augustin Lazar, reactie la comunicatul lui Tudorel Toader: Sa dea numarul clasarii s-o gasim

Procurorul general, Augustin Lazar, are o prima reactie dupacomunicatul transmis de ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Toader a publicat, miercuri, documentele referitoare la numirea procurorului.

Tudorel Toader a publicat documentele privind numirea lui Augustin Lazar. Neregulile gasite

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a publicat pe site-ul Ministerului Justitiei mai multe precizari legate de numirea lui Augustin Lazar in functia de procuror general al Romaniei. Respectivul comunicat vine in conditiile in care Toader a declansat.

Surse: PSD ar putea vota motiunea Opozitiei impotriva lui Tudorel Toader ca sa-l ajute pe Dragnea

Deputatii PSD ar putea vota miercuri motiunea simpla depusa de Opozitie impotriva ministrului Justitiei, sustin surse politice pentru Adevarul. Miza: Liviu Dragnea ar putea invoca faptul ca Tudorel Toader a ramas fara sprijin politic in Parlament, motiv sa-l dea afara din Guvern pe ministrul Justitiei. Liderul PSD vrea sa scape de Toader, insa Tariceanu se opune. Motiunea va fi votata miercuri in plen.

FOTO Tudorel Toader posteaza pe Facebook n timp ce se citeste motiunea simpla la adresa sa, n Parlament

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a postat pe Facebook o fotografie cu fiul sau, in timp ce deputatul USR Stelian Ion citea motiunea simpla la adresa sa, semnaleaza Mediafax. Toader se afla in sala de plen a Camerei Deputatilor.

Respectul lui Tudorel Toader pentru Parlament. Opozitia citea, ministrul se distra

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a ascultat relaxat motiunea simpla citita de un deputat al Opozitiei. Toader a ajuns inclusiv sa distribuie fotografii cu fiul sau si sotia acestuia.

Tudorel Toader, chemat la raport in Parlament. Deputatii dezbat azi motiunea impotriva ministrului Justitiei

Deputatii dezbat marti motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Liberalii, cei care au depus motiunea, considera ca a sosit si vremea evaluarii lui Toader, cel care la randul sau i-a evauat pe Laura Codruta Kovesi si Augustin Lazar, propunand revocarea acestora.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )