Libnet.ro
UNICEF

15:30

Sase bombardiere rusesti au fost interceptate deasupra Marii Negre de catre avioane de vanatoare britanice

Antena3 Antena3,
Sase bombardiere rusesti au fost interceptate deasupra Marii Negre de catre avioane de vanatoare britanice

Sase bombardiere rusesti au fost interceptate deasupra Marii Negre de catre avioane de vanatoare britanice desfasurate in Romania si care securizeaza spatiul aerian al NATO, potrivit unei comunicat difuzat. continuă pe Antena3

Reactia Rusiei dupa ce sase bombardiere rusesti au fost interceptate deasupra Marii Negre

Sase bombardiere rusesti au fost interceptate deasupra Marii Negre de catre avioane de vanatoare britanice desfasurate in Romania si care securizeaza spatiul aerian al NATO, potrivit unei comunicat difuzat.

Sase bombardiere rusesti interceptate de fortele Royal Air Force deasupra Marii Negre

Sase bombardiere rusesti au fost interceptate deasupra Marii Negre de catre avioane de vanatoare britanice desfasurate in Romania si care securizeaza spatiul aerian al NATO, potrivit unei comunicat difuzat de Royal Air Force RAF), transmite AFP.

Rusii DAU TARCOALE: 6 BOMBARDIERE, interceptate de avioanele britanice din Romania deasupra Marii Negre

A fost stare de alerta deasupra Marii Negre. Sase bombardiere rusesti au fost interceptate de catre avioanele de vanatoare britanice din Romania care securizeaza spatiul aerian al NATO, a anuntat Royal Air.

Sase bombardiere rusesti, interceptate n Marea Neagra de avioane britanice Eurofighter decolate de la Mihail Kogalniceanu

Sase bombardiere rusesti au fost interceptate deasupra Marii Negre de avioane britanice de vanatoare amplasate in Romania pentru a securiza spatiul aerian al NATO, potrivit unui comunicat al Royal Air Force RAF) citat miercuri de AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )