Libnet.ro
UNICEF

06:30

Sase cutremure in Marea Neagra, in aproximativ o ora

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sase cutremure in Marea Neagra, in aproximativ o ora

Sase cutremure s-au produs, in aceasta dimineata, in Marea Neagra, in aproximativ o ora, cel mai mare avand magnitudinea de 3,7 pe scara Richter. continuă pe Ziarul Bursa

Val ciudat de cutremure in Marea Neagra: sase seisme unul dupa altul

Site-ul Institutului National de Cecetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INFP) arata ca noaptea trecuta au avut loc sase cutremure in Marea Neagra, toate la o adancime de aproximativ 5 km.

UPDATE Val ciudat de cutremure in Marea Neagra: sapte seisme unul dupa altul

Site-ul Institutului National de Cecetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INFP) arata ca noaptea trecuta si in dimineata de miercuri au avut loc sapte cutremure in Marea Neagra, toate la o adancime de aproximativ 5 km.

UPDATE Val ciudat de cutremure in Marea Neagra: noua seisme au avut loc miercuri dimineata

Site-ul Institutului National de Cecetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INFP) arata ca noaptea trecuta si in dimineata de miercuri au avut loc noua cutremure in Marea Neagra, toate la o adancime de aproximativ 5 km.

Avertismentul specialistilor dupa valul de seisme produs in doar o ora in Marea Neagra: Aceste cutremure...

Seismologul Gheorghe Marmureanu sustine ca numarul mare de cutremure inregistrat miercuri, intr-un scurt interval de timp, in Marea Neagra reprezinta o activitate seismica normala. Aceste cutremure nu au.

Val de cutremure in Marea Neagra, unul si in Vrancea

Nu mai putin de sase cutremure de suprafata au fost inregistrate miercuri dimineata, toate fiind localizate in regiunea Marii Negre. Seismele nu au fost de mare intensitate, cea mai mare valoare masurata.

Val de cutremure in Marea Neagra, un seism si in Vrancea

Nu mai putin de sase cutremure de suprafata au fost inregistrate miercuri dimineata, toate fiind localizate in regiunea Marii Negre. Seismele nu au fost de mare intensitate, cea mai mare valoare masurata.

UPDATE Sapte cutremure n interval de o ora, n Marea Neagra; cel mai puternic a avut magnitudinea 3,7

Sapte cutremure au avut loc miercuri dimineata in Marea Neagra, in largul coastelor bulgaresti. Sase dintre seisme s-au produs intr-un interval de o ora, iar cel mai puternic a avut magnitudinea 3,7 grade pe scara Richter, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP).

ALERTA: SASE cutremure s-au produs in mai putin de o ora. in ce zona au fost RESIMTITE DIN PLIN

Sase cutremure s-au produs miercuri dimineata in Marea Neagra in mai putin de o ora, potrivit Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului. Seismele au avut loc in intervalul.

UPDATE Noua cutremure n cteva ore, n Marea Neagra; cel mai puternic a avut magnitudinea 3,7

Noua cutremure au avut loc miercuri dimineata in Marea Neagra, in largul coastelor bulgaresti. Seismele s-au produs intr-un interval de cateva ore, iar cel mai puternic a avut magnitudinea 3,7 grade pe scara Richter, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP).

ALERTA: ZECE cutremure s-au produs in mai putin de o ora. in ce zona au fost RESIMTITE DIN PLIN

UPDATE:inca un cutremur a fgost inregistrat in Marea Neagra. Acesta s-a produs la ora 10. 29 si a avut magnitudinea de 3. UPDATE:Alte doua cutremure au avut loc, miercuri dimineata, in Marea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )