Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sase din cele mai mari banci centrale din lume examineaza posibilitatea emiterii de monede digitale

Hotnews Hotnews,
 Sase din cele mai mari banci centrale din lume examineaza posibilitatea emiterii de monede digitale

Sase din cele mai mari banci centrale din lume examineaza posibilitatea emiterii propriilor monede digitale, au informat marti Banca Angliei BOE) si Banca Centrala Europeana BCE), in contextul unei dezbateri tot mai aprige cu privire la viitorul banilor si controlul acestora, noteaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Mai multe banci centrale vor analiza posibilitatea de a emite propriile monede digitale

Sase din cele mai mari banci centrale ale lumii au cazut de acord sa faca schimb de cunostinte si expertiza cu privire la posibilitatea emiterii propriilor monede digitale, a anuntat marti Banca Centrala Europeana, transmite Reuters.

Mai multe banci centrale iau in calcul posibilitatea de a emite propriile monede digitale

Sase din cele mai mari banci centrale ale lumii au cazut de acord sa faca schimb de cunostinte si expertiza cu privire la posibilitatea emiterii propriilor monede digitale, a anuntat marti Banca Centrala Europeana, transmite Reuters.

Topul judetelor cu cele mai mari rate la imprumuturi

Datoria publica totala a Romaniei insumeaza peste 366,4 miliarde lei. Cel putin asta era suma la finalul lunii noiembrie 2019. inseamna ca fiecare cetatean este dator cu 18. 770 lei. Bineinteles, in aceasta valoare intra si datoria locala. Adica imprumuturile facute de primarii. Acestea reprezinta circa 4% din total datorie guvernamentala a statului, adica 14,3 miliarde lei. Vezi in text judetele cu cele mai mari rate.

Romania si Ungaria au avut cele mai mari scumpiri din UE, la finalul anului trecut

Romania si Ungaria au inregistrat cele mai mari rate ale inflatiei din Uniunea Europeana, la finalul anului trecut, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

VIDEO Rusii vin cu o macheta a celei mai mari biserici ortodoxe din lume. Unde ar urma sa fie construita si ce o diferentiaza de Catedrala Mantuirii Neamului

Un influent lider spiritual din Rusia planuieste constructia celei mai mari biserici ortodoxe din lume, scrie znak. com, preluat de The Moscow Times.

De ce este considerat dansul una din cele mai bune terapii de vindecare psihica

Facand parte odinioara din practicile traditionale de vindecare, dansul are numeroase beneficii asupra fizicului si psihicului.

Sindicatele din Franta recurg la proteste extreme contra lui Macron: Au taiat alimentarea cu energie a celei mai mari piete angro de produse proaspete din lume

Angajatii francezi din energie ce protesteaza contra reformei pensiilor propuse de presedintele Emmanuel Macron au taiat marti alimentarea cu enerrgie a celei mai mari piete angro cu produse proaspete din lume, Rungis, aflata langa Paris, a anuntat CGT, un sindicat din energie cunoscut pentru pozitia sa de extrema stanga, potrivit Reuters.

PROTESTE in Franta: Manifestantii au taiat alimentarea cu energie a celei mai mari piete angro de produse proaspete din lume (VIDEO)

Continua protestele la Paris. Angajatii francezi din energie ce protesteaza contra reformei pensiilor propuse de presedintele Emmanuel Macron au taiat marti alimentarea cu energie a celei mai mari piete angro cu.

Care sunt cele mai bogate tari din lume: cum arata distributia globala a averii

In cazul in care te-ai intrebat vreodata care sunt cele mai bogate tari din lume, infograficul de mai jos iti ofera o situatie detaliata a distributiei averii pe mapamond. O analiza.

Tariceanu: Aberatiile legilor care reglementeaza pensiile au facut ca la unele structuri pensiile sa fie mai mari decat salariile

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat, marti seara, ca parlamentarii formatiunii vor decide pozitia referitoare la pensiile speciale dupa ce vor vedea forma finala a legii, dar a precizat ca este o situatie care trebuie reglementata. Aberatiile legilor care reglementeaza pensiile au facut ca la unele structuri pensiile sa fie mai mari decat salariile, a spus Tariceanu.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )