Libnet.ro
UNICEF

01:06

Sase medalii europene pentru Constanta, la gimnastica aerobica.

România Liberă România Liberă,
Sase medalii europene pentru Constanta, la gimnastica aerobica.

Romania domina Campionatul European de Gimnastica Aerobica, iar sportivii constanteni isi trag partea leului. Cei 13 constanteni prezenti la Arques Franta) au reusit deja sa adune sase medalii, trei de aur, pe echipe seniori, la grup si la trio juniori, una de argint, pe echipe juniori, si doua de bronz, la individual juniori si perechi junori. Aseara, Constanta urma sa fie reprezentata in toate cele cinci finale de la seniori, deja obiectivul initial al delegatiei de la CS Farul fiind . continuă pe România Liberă

Sase medalii europene pentru Constanta, la gimnastica aerobica.

Romania domina Campionatul European de Gimnastica Aerobica, iar sportivii constanteni isi trag partea leului. Cei 13 constanteni prezenti la Arques Franta) au reusit deja sa adune sase medalii, trei de aur, pe echipe seniori, la grup si la trio juniori, una de argint, pe echipe juniori, si doua de bronz, la individual juniori si perechi junori. Aseara, Constanta urma sa fie reprezentata in toate cele cinci finale de la seniori, deja obiectivul initial al delegatiei de la CS Farul fiind .

Gimnastica aerobica: Romania, campioana europeana.

Romania a castigat titlul continental pe echipe la Campionatele Europene de gimnastica aerobica de la Arques Franta), dupa ce sportivii nostri s-au calificare in toate finalele seniorilor. Romania a fost urmata in clasamentul pe echipe de Rusia si Italia. La individual feminin, Oana Corina Constantin a ocupat locul al treilea in calificari, iar Maria Bianca Becze s-a clasat pe cinci, ambele fiind calificate in finala. Mircea Zamfir a terminat al doilea la individual masculin, iar Cristian .

Romania este campioana europeana la gimnastica aerobica: Seniorii au obtinut doua medalii de aur si doua de argint

Romania a castigat titlul continental pe echipe la Campionatele Europene de gimnastica aerobica de la Arques, Franta, dupa ce sportivii nostri s-au calificat in toate finalele seniorilor. Sportivii romani au.

Inconsecventa politicilor guvernamentale: Executivul pune taxe suplimentare pe carburanti ca sa aiba bani de construit sosele, dar renunta la fondurile europene pentru Transport in favoarea micilor proiecte locale

Guvernul vrea sa mute in total 370 de milioane de euro, in programele operationale europene, de la Ministerul Transporturilor la Ministerul Dezvoltarii Regionale, in conditiile in care Executivul va introduce din anul 2014 o taxa suplimentara de 7 eurocenti pe litru la benzina, pentru constructia de sosele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,195 seconds )