Libnet.ro
UNICEF

15:15

Sase medalii pentru elevii romani la Olimpiada Balcanica de Matematica

B1 B1,
Sase medalii pentru elevii romani la Olimpiada Balcanica de Matematica

Elevii romani au obtinut sase medalii, una de aur, doua de argint si trei de bronz la cea de-a 34-a editie a Olimpiadei Balcanice de Matematica BMO 2017), desfasurata la Ohrid, Macedonia, anunta. continuă pe B1

Romania a obtinut sase medalii la Olimpiada Balcanica de Matematica

Romania a obtinut o medalie de aur, doua medalii de argint si trei medalii de bronz la a 34-a Olimpiada Balcanica de Matematica BMO) ce s-a desfasurat in perioada 2-7 mai 2017 in Ohrid, Macedonia, informeaza Societatea de Stiinte Matematice din Romania.

Olimpiada Balcanica la Matematica: Romania a castigat 6 medalii

Echipa Romaniei castigat la Olimpiada Balcanica la Matematica BMO) o medalie de aur, doua de argint si trei de bronz, conform unui comunicat al Societatii de Stiinte Matematice din Romania. Aceasta competitie a avut loc in perioada 2- 7 mai, in Macedonia si au participat echipe din 20 de tari. Acum elevii se pregatesc pentru Olimpiada Internationala la Matematica.

Elevii romani au obtinut sase medalii la Olimpiada Balcanica de Matematica

Elevii romani au reprezentat cu brio tara noastra la Olimpiada Balcanica de Matematica. O medalie de aur, doua de argint si trei de bronz au revenit delegatiei Romaniei la cea de-a 34-a editia a.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )