Libnet.ro
UNICEF

01:06

Sase noi decese in randul pacientilor cu COVID-19. Bilantul ajunge la 357 de morti in Romania

Adevărul Adevărul,
Sase noi decese in randul pacientilor cu COVID-19. Bilantul ajunge la 357 de morti in Romania

Numarul deceselor provocate de COVID-10 a ajuns la 357 miercuri dimineata, dupa ce Grupul de Comunicare Strategica a raportat ca sase persoane infectate cu coronavirus au murit. continuă pe Adevărul

Cinci noi decese in randul pacientilor cu COVID-19. Bilantul ajunge la 362 de morti in Romania

Alte cinci noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus au fost anuntate miercuri dimineata. Bilantul total al deceselor a ajuns la 362 dupa ce in cursul diminetii de miercuri fusesera anuntate alte sase decese. Ultimele cinci persoane decedate sufereau si de alte afectiuni cronice.

Patru noi decese raportate in Romania luni dimineata. Bilantul ajunge la 318

Alte patru noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus au fost raportate de catre autoritati luni dimineata. Bilantul deceselor ajunge astfel la 318. Ultimele patru persoane ce si-au pierdut viata sunt trei barbati de 62 de ani din Mures, alti doi de 56 de ani din Suceava, plus o femeie de 63 din Caras-Severin.

inca 14 romani infectati cu noul coronavirus au murit. Bilantul deceselor a ajuns la 346

Bilantul deceselor in randul pacientilor confirmati cu noul coronavirus a ajuns, marti, la 346 dupa ce autoritatile au anuntat alte 14 morti. Printre acestia se numara si o asistenta medicala de la Spitalul Tandarei, in varsta de doar 42 de ani, si care suferea de diabet zaharat si o afectiune tiroidiana.

Coronavirus in Romania. Zece noi decese. Bilantul a ajuns la 372 Printre pacienti, trei persoane din centre de batrani si un barbat plimbat prin 5 spitale

Zece noi decese din cauza coronavirului au fost anauntate miercuri seara de catre autoritati, astfel ca bilantul a ajuns la 372. Printre pacientii decedati se afla si trei persoane care erau internate in centre de batrani din Vrancea, Hunedoara si Brasov, dar si un barbat de 61 de ani din Maramures care a mers la spital in 31 martie si a murit in 13 aprilie, timp in care a fost purtat prin cinci unitati medicale.

SUA: 1.514 noi decese provocate de coronavirus in 24 de ore, valoare din nou in scadere

Statele Unite au inregistrat duminica seara 1. 514 noi decese in 24 de ore, un numar in scadere pentru a doua zi consecutiv, potrivit bilantului cotidian prezentat de Universitatea Johns Hopkins, informeaza AFP, citata de Agerpres. Aceasta universitate americana de medicina a inregistrat 1. 920 de noi morti sambata si 2. 108 vineri. Statele Unite sunt pe departe cea mai afectata tara de COVID-19, cu cel putin 22. 020 de decese si 555. 000 cazuri confirmate. Situatia este deosebit de grava in statul New York, epicentrul pandemiei cu peste 9. 000 de morti, dintre care aproape 7. 000 in orasul New York.

CORONAVIRUS |inca zece decese ale unor romani infectati cu COVID-19. Bilantul ajunge la 372 de victime

Grupul de Comunicare Strategica anunta ca inca zece romani infectati cu COVID-19 au decedat. Este vorba despre persoane cu varste cuprinse intre 47 si 92 de ani. Astfel, bilantul, la nivel national, ajunge.

CORONAVIRUS |inca cinci decese ale unor pacienti cu COVID-19. Printre victime, un sofer de ambulanta privata care transporta pacienti in vederea dializarii. Bilantul ajunge la 351 de morti in Romania

Inca cinci romani infectati cu noul coronavirus au murit, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Este vorba despre presoane cu varste cuprinse intre 56 si 86 de ani. Astfel, la nivel national, bilantul.

CORONAVIRUS |inca 13 decese ale unor pacienti cu COVID-19. Persoane cu varste intre 61 si 88 de ani. Bilantul ajunge la 331 de victime

Grupul de Comunicare Strategica anunta inca 13 decese ale unor persoane infectate cu noul cororavirus pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre persoane cu varste cuprinse intre 61 si 88 de ani. Astfel, la.

in Romania au mai murit patru persoane de COVID-19. Bilantul ajunge la 314

Grupul de Comunicare Strategica anunta inca patru decese cauzate de coronavirus in Romania. Pe lista.

Cinci noi decese provocate de coronavirus in Romania. Bilantul a ajuns la 362

Cinci noi decese provocate de coronavirus in Romania. Bilantul a ajuns la 362 de morti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )