Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sase persoane ranite dupa ce au plonjat cu masina in raul Dambovita, la iesirea din Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Sase persoane ranite dupa ce au plonjat cu masina in raul Dambovita, la iesirea din Bucuresti

Sase persoane au fost ranite, marti dimineata, dupa ce masina in care se aflau s-a ciocnit cu un alt autoturism si apoi a plonjat in raulDambovita, la iesirea din Capitala, trei dintre victime fiind in stopcardiorespirator la sosirea echipajelor de interventie, potrivit News. ro. continuă pe Hotnews

FOTO Sase persoane ranite dupa ce au plonjat cu masina in raul Dambovita, la iesirea din Bucuresti

Sase persoane au fost ranite, marti dimineata, dupa ce masina in care se aflau s-a ciocnit cu un alt autoturism si apoi a plonjat in raul Dambovita, la iesirea din Capitala, trei dintre victime fiind in stop cardiorespirator la sosirea echipajelor de interventie.

Accident la iesirea din Bucuresti, soldat cu sase persoane ranite

Sase persoane au fost ranite, in aceasta dimineata, dupa ce masina in care se aflau s-a ciocnit cu un alt autoturism si apoi a plonjat in raul Dambovita, la iesirea din Capitala, trei dintre victime fiind in stop cardiorespirator la sosirea echipajelor de interventie.

FOTO. Doi israelieni au murit intr-un grav accident, dupa ce au plonjat cu masina in Dambovita, noaptea trecuta. Alti trei au fost raniti grav

Doua accidente grave s-au petrecut, marti dimineata, in Capitala. in urma incidentelor, o persoana a murit, iar alte cinci au ajuns la spital cu rani grave, trei dintre acestea aflandu-se in stare de inconstienta.

FOTO + VIDEO. Trei persoane au fost ranite, dupa ce o masina de gunoi s-a rasturnat, intr-o localitate constanteana. Una dintre victime va fi preluata de un elicopter SMURD

Trei persoane au fost ranite, marti, intr-un accident rutier urmat de un incendiu, care a avut loc pe strada Primariei, la Poarta Alba.

PANICA in Liverpool. Zeci de persoane ranite in urma unei explozii. Doua cladiri s-au PRABUSIT

A fost panica in Liverpool! Cel putin 34 de oameni au fost raniti, dupa ce a avut loc o explozie in centrul orasului. in urma deflagratiei, doua cladiri din apropiere s-au prabusit.

Marea Britanie: 34 de persoane ranite si mai multe cladiri distruse intr-o explozie langa Liverpool

Autoritatile britanice au anuntat ca 34 de persoane au fost ranite, iar mai multe cladiri au fost spulberate in timpul noptii intr-o posibila explozie de gaz din Merseyside. De asemenea, doua persoane sunt internate in stare grava in urma incidentului din oraselul Bebington, situat la marginea metropolei Liverpool, transmite BBC.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )