Libnet.ro
UNICEF

23:00

Sase persoane sunt audiate sambata seara in cazul violentelor din Piata Victoriei

Adevărul Adevărul,
Sase persoane sunt audiate sambata seara in cazul violentelor din Piata Victoriei

Sase persoane sunt audiate sambata seara la Politia Capitalei cu privire la violentele de vineri seara din Piata Victoriei, pana acum fiind audiati, in total, 19 oameni. continuă pe Adevărul

Sibienii se pregatesc de protest: vor iesi in strada si sambata seara

Sibienii se vor aduna si sambata seara la un mars de protest fata de coalitia de guvernare. De data aceasta, participantii isi vor striga nemultumirile fata de actiunile Jandarmeriei de vineri seara de la Bucuresti.

Se anunta noi manifestatii pentru sambata seara. Jandarmerie: Protestatarii pasnici sa se delimiteze de cei violenti

Sambata seara se anunta un nou protest tensionat in Piata Victoriei. Dupa violentele care au avut loc vineri seara intre manifestanti si Jandarmi, reprezentantii Jandarmeriei au anuntat sambat.

Un nou protest este anuntat pentru sambata seara in Piata Victoriei din Capitala. Cateva zeci de oameni au petrecut noaptea in fata Guvernului

Un nou protest este anuntat, pe Facebook, pentru sambata, de la ora 18. 00, in Piata Victoriei, evenimentul fiind intitulat Nu plecam pana nu plecati!. De altfel, dupa mitingul de vineri, marcat de grave incidente violente intre jandarmi si grupuri de huligani, cateva zeci de persoane au ramas in fata Guvernului.

Protest anuntat pentru sambata seara in Piata Unirii din Iasi. Iesim pentru Romania, iesim pentru libertate

Pe retelele sociale a aparut un indemn pentru ca iesenii sa se adune, in cursul serii de sambata, 11 august, la un nou protest.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,327 seconds )