Libnet.ro
UNICEF

10:31

Sase politisti de frontiera de la Giurgiu, trimisi in judecata pentru luare de mita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sase politisti de frontiera de la Giurgiu, trimisi in judecata pentru luare de mita

Sase politisti de frontiera de la Giurgiu au fost trimisi in judecata pentru luare de mita, dupa ce ar fi pretins si primit sume de bani de la soferii autovehiculelor care intrau in tara, invocand diverse nereguli constatate la control. continuă pe Ziarul Bursa

Sase agenti ai Politiei de Frontiera Giurgiu, trimisi in judecata pentru luare de mita

Un numar de sase agenti de politie din cadrul ITPF Giurgiu au fost trimisi in judecata pentru luare .

Sase politisti de frontiera din Giurgiu, absolventi de cursuri anticoruptie, trimisi in judecata dupa ce ar fi luat mita de sute de ori

Sase politisti de frontiera de la Giurgiu au fost trimisi in judecata, acuzati ca au luat, de sute de ori, intre 200 si 300 de lei de la soferi care intrau in tara, invocand nereguli gasite in acte. Cei sase politisti de frontiera au participat anterior la cursuri la care erau invatati sa nu ia mita, potrivit Mediafax.

Agenti de politie de frontiera, trimisi in judecata pentru luare de mita Ei participasera la activitati de informare si instruire anticoruptie organizate de DGA

Sase agenti din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Giurgiu au fost trimisi in judecata, sub control judiciar, pentru luare de mita. Dosarul penal a fost constituit ca urmare a.

Incendiu la Penitenciarul Rahova provocat de un detinut. Sase politisti au fost preluati de SMURD

Un detinut a incendiat, sambata, mai multe saltele la Penitenciarul Rahova, ulterior, acesta si sase politisti de penitenciare fiind preluati de SMURD, potrivit unei informari de presa postate pe site-ul.

Medic cercetat de DNA pentru luare de mita

Un medic de la Spitalul Clinic de Psihiatrie Profesor Doctor Alexandru Obregia este cercetat de DNA pentru luare de mita, dupa ce ar fi primit peste 100. 000 de lei de la reprezentantii unei firme cu care unitatea medicala a avut contract, pentru a intocmi referate de necesitate privind achizitia de produse necesare laboratorului de analize medicale.

Elena Postolache, medic la Spitalul Alexandru Obregia, urmarita penal de DNA pentru luare de mita in forma continuata

Elena Postolache, medic la Spitalul de Psihiatrie Alexandru Obregia din Bucuresti, este urmarita penal de Directia Nationala Anticoruptie pentru luare de mita in forma continuata. Ea este acuzata de procurorii anticoruptie ca, in calitate de sefa a Laboratorului de analize medicale din cadrul spitalului, ar fi primit in trei transe, de la reprezentantii unei firme, suma totala de 102. 200 de lei, in contextul derularii unor contracte incheiate intre spital si respectiva societate comerciala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )