Libnet.ro
UNICEF

19:45

Sase presedinti PSD de Consilii Judetene, cercetati penal pentru abuz in serviciu, in prag de alegeri (VIDEO)

B1 B1,
Sase presedinti PSD de Consilii Judetene, cercetati penal pentru abuz in serviciu, in prag de alegeri (VIDEO)

In prag de alegeri, PSDpierde la capitolul imagine din cauza problemelor cu legea. Sase presedinti social democrati de consilii judetene sunt cercetati sau urmariti penal pentru abuz in serviciu si. continuă pe B1

8 din 40*: Bilantul sefilor de Consilii Judetene condamnati, urmariti penal sau judecati pentru coruptie

Adrian Duicu, seful Consiliului Judetean Mehedinti, ridicat miercuri de procurorii DNA intr-o ancheta de abuz in serviciu si trafic de influenta este doar ultimul dintr-o lista lunga a sefilor de Consilii Judetene condamnati, urmariti penal sau trimisi in judecata de catre procurori. Nu mai putin de opt presedinti de CJ-uri din tara sunt urmariti penal sau judecati deja in instanta pentru coruptie, iar in cazul unora s-au pronuntat deja primele sentinte si condamnari. In cazul unuia s-a luat masura demiterii din functie in urma unei incompatibilitati constatate de Agentia de Integritate.

Clientul Ioanei Basescu in tranzactiile cu Gazprom, Mihai Corbu, este urmarit PENAL pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Administratorul Nis Petrol, Mihai Corbu, clientul Ioanei Basescu in tranzactiile cu Gazprom, este urmarit penal pentru evaziune fiscala si spalare de bani. Procurorii Parchetului Capitalei il cerceteaza pe.

Sursazilei.ro: Administratorul NIS Petrol, urmarit penal pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Administratorul NIS Petrol, Mihai Corbu, este urmarit penal pentru evaziune fiscala si spalare de bani, procurorii Parchetului Capitalei cercetandu-l dupa ce acesta a picat in circuitele financiare.

Cele trei judecatoare care au decis anularea pedepsei lui Dinel Staicu, urmarite penal pentru ...

Judecatoarele Veronica Carstoiu, Dumitrita Piciarca si Liliana Badescu, care au decis anularea pedepsei lui Dinel Staicu in dosarul BIR - de la Curtea de Apel Bucuresti - sunt urmarite penal si pentru fals intelectual, informeaza Directia Nationala Anticoruptie DNA). Citeste si: Fosta judecatoare Veronica Cirstoiu spune ca nu a luat mita Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus extinderea urmaririi penale pentru alte fapte decat cele initiale si au dispus punerea in .

Judecatori din Oradea, urmariti penal pentru luare de mita, trafic de influenta si fals ...

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul teritorial Oradea au dispus efectuarea urmaririi penale fata de patru judecatori si un avocat pentru trafic de influenta, luare de mita si fals in inscrisuri oficiale, potrivit unui comunicat al DNA, remis Romania libera. In dosarul DNA sunt urmariti: Mariana Mihoca - avocat in cadrul Baroului Bihor, Florica Nicoleta Roman - judecator in cadrul Curtii de Apel Oradea, Ovidiu Galea - judecator in cadrul Tribunalului Bihor, .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )