Libnet.ro
UNICEF

08:15

Sase prioritati de reforma electorala pentru 2020

Hotnews Hotnews,
 Sase prioritati de reforma electorala pentru 2020

La inceputul anului 2020 cea mai importanta reforma electorala pare a fi cea legata de reintroducerea sistemului majoritar in doua tururi la alegerile locale. Si probabil este un moment care va defini modul in care se va face politica in urmatorii ani, mai ales ca in 2024 toate alegerile se vor organiza intr-un singur an, iar partidul care detine cei mai multi primari are si sanse ceva mai mari sa influenteze rezultatele prin retelele locale. continuă pe Hotnews

Ce inseamna anul Sobolanului in Horoscopul chinezesc. Semnele din China pentru 2020

Vine un An Nou Chinezesc, si anume Anul Sobolanului de Metal, iar ajunul intrarii in el este marcat vineri, 25 ianuarie, cand ia final Anul Porcului de Pamant. Specialistii sunt de parere ca anul 2020 este unul carcat de succes, Sobolanul fiind asociat cu protectia si prosperitatea. Este un an al noilor inceputuri, al noilor .

Orban contrazice Consiliul Fiscal: inteleg ingrijorarile, dar pentru 2020 nu exista niciun risc. Nu exista niciun pericol sa creasca deficitul bugetar nici in 2021

Premierul Ludovic Orban a contrazis joi opinia Consiliului Fiscal, care arata ca exista riscul ca deficitul bugetar sa atinga in 2020 un nivel de 4,8%. Orban spune ca nu a analizat inca opinia Consiliului Fiscal, ca intelege ingrijorarile, dar ca nu exista niciun risc pentru 2020 si nici pentru 2021.

INCREDIBIL! Previziunile lui Nostradamus pentru 2020. CE NE ASTEAPTA?

Nostradamus, faimosul medic francez are cateva previziuni si pentru anul 2020. Ce ne prevesteste si cate dintre aceste previziuni se vor indeplini pe parcursul anului? Versetele luisunt constant analizate.

PREDICTII COLLIERS INTERNATIONAL PENTRU 2020: Piata imobiliara din Romania continua sa creasca pe toate segmentele

Consultantii imobiliari: 2020 se contureaza drept cel mai bun an de dupa criza pentru investitiile imobiliare din Romania, existand tranzactii de peste 600 milioane euro cu proiecte de birouri care urmeaza sa fie finalizate curand Piata imobiliara din Romania continua sa creas-ca pe toate segmentele, anul acesta, insa intr-un ritm ceva mai lent comparativ cu evolutia din ultimii ani, estimeaza consultantii Colliers International. Potrivit acestora, segmentul imobiliar ofera in continuare oportunitati de investitii, in special celor care se pot adapta la o lichiditate mai redusa, in conditiile in care exista potential pentru venituri constante pe termen lung si pentru majorarea valorii capitalului investit.

Previziuni sumbre pentru 2020: Managerii romani, printre cei mai sceptici din lume in privinta cresterii economice

Mai mult de jumatate dintre managerii romani se asteapta la o incetinire accentuata a cresterii economice globale, potrivit raportuluiPwC CEO Global Survey, lansat lunila Forumul Economic Mondial de la Davos.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )