Libnet.ro
UNICEF

09:16

Sase romani, inculpati in SUA pentru fraude pe internet de peste 3 milioane de dolari

B1 B1,
Sase romani, inculpati in SUA pentru fraude pe internet de peste 3 milioane de dolari

Sase romani si un albanez au fost inculpati in Statele Unite pentru fraude pe Internet de peste 3 milioane de dolari. Acestia au fost dati in urmarire internationala prin Interpol. Unul dintre cei sase. continuă pe B1

Sase romani, inculpati pentru fraude de milioane pe eBay si site-uri cu masini

Sase romani si un albanez au fost inculpati in Statele Unite pentru fraude de milioane de dolari pe mai multe site-uri, inclusiv pe eBay si Cars. com, au anuntat procurori, citati de postul de televiziune CNN.

SUA: Sase romani si un albanez, inculpati pentru fraude pe Internet de peste 3 milioane de dolari

Sase romani si un albanez au fost inculpati in Statele Unite pentru fraude pe Internet de peste 3 milioane de dolari. Acestia au fost dati in urmarire internationala prin Interpol. Unul dintre cei sase.

FOTO: Sase romani, acuzati in SUA de fraude pe Internet. Cum arata infractorii.

Sase romani si un albanez au fost inculpati in SUA pentru fraude de milioane de dolari pe mai multe site-uri, conform CNN. Unul dintre cei sase romani, Nicolae Popescu, este acuzat ca ar fi liderul unei retele criminale care posta anunturi false pe site-uri de comert online, printre care eBay, Cars. com, AutoTrader. com si CycleTrader. com. Anunturile postate se referau la obiecte de mare valoare, precum automobile, motociclete si ambarcatiuni. Conform procurorilor americani citati de CNN, .

Sase romani vor lupta in gala Superkombat New Heroes 6 din Italia

Romania va fi reprezentanta de sase sportivi in gala Superkombat New Heroes 6, care va avea loc pe 3 noiembrie in statiunea italiana Marina de Carrara. in total, luptatori din 8 tari de pe 4 continente sunt anuntati pe cardul evenimentului organizat in cadrul celei de-a cincea editii a Festivalului Oriental, cel mai mare show de acest gen din Europa, produs de Eduard Irimia.

Italia: Sase romani, raniti intr-un accident rutier petrecut in apropiere de Milano

Sase muncitori romani au fost raniti dupa ce vehiculul in care se aflau a lovit un stalp, in Italia. Accidentul a avut loc in localitatea Caravaggio, situata in apropiere de Milano. Soferul unui vehicul.

Barroso condamna SUA pentru spionaj.

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a aparat joi dreptul fundamental de respectare a vietii private, avertizand in legatura cu riscul totalitarismului, pe fondul dezvaluirilor despre amploarea spionajului practicat de Statele Unite, informeaza Mediafax. Protejarea vietii private este foarte importanta pentru Europa, a declarat Barroso. Noi, in Europa, consideram ca dreptul la respectarea vietii private este un drept fundamental, a insistat presedintele Comisiei .

ştiri de la B1

actualitate, 09:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )