Libnet.ro
UNICEF

13:30

Un sat din judetul Olt intra in carantina duminica, de la 0ra 19.00, din cauza inmultirii cazurilor de COVID-19

Adevărul Adevărul,
Un sat din judetul Olt intra in carantina duminica, de la 0ra 19.00, din cauza inmultirii cazurilor de COVID-19

Potrivit unui comunicat transmis dePrefectura Olt, masura a fost luata dupa ce in satulGreci din comuna Schitu a fost depasit pragul de 3 cazuri la 1. 000 de locuitori. Carantina este valabila 14 zile, cu posibilitatea prelungirii. continuă pe Adevărul

Un sat din judetul Olt a fost pus in carantina pentru 14 zile

Satul Greci, din comuna Schitu, judetul Olt, a fost plasat sub carantina duminica, pentru 14 zile, cu posibilitatea prelungirii masurii in functie de evolutia Covid-19. in sat este obligatorie purtarea mastii, iar adunarile publice si private au fost interzise.

CORONAVIRUS |Satul Greci din judetul Olt, plasat in carantina pentru 14 zile (VIDEO)

Satul Greci din comuna Schitu a fost plasat in carantina zonala pentru o perioada de 14 zile, incepand de duminica, ora 19:00, cu posibilitate de prelungire in functie de evolutia raspandirii noului.

FOTO Patru case in flacari la Strejesti, in judetul Olt. Focul se extinde din cauza vantului puternic

Un incendiu de proportii a izbucnit in localitatea olteana Strejesti, din judetul Olt, la fata locului deplasandu-se mai multe autospeciale de stingere.

CONSUMUL ANUAL DE ENERGIE VA SCADEA CU CIRCA 8% Enel X Romania a instalat panouri fotovoltaice pe o fabrica de ulei vegetal din judetul Tulcea

Enel X Romania, parte a Enel X, a instalat un sistem de panouri fotovoltaice pe fabrica de ulei vegetal a companiei LTA Mondial din localitatea Baia, judetul Tulcea, care va ajuta unitatea sa isi scada consumul anual de energie din retea cu aproape 8% si sa previna emisii de gaze cu efect de sera de circa 86 de tone pe an.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )