Libnet.ro
UNICEF

10:46

Un sat intreg din Prahova a ramas fara pensii, dupa ce postasul ar fi fost jefuit. Politistii au facut o descoperire surprinzatoare

Antena3 Antena3,
Un sat intreg din Prahova a ramas fara pensii, dupa ce postasul ar fi fost jefuit. Politistii au facut o descoperire surprinzatoare

Un postas din Prahova sustine ca a fost atacat la drumul mare, iar hotii au fugit cu banii de pensii. Acesta le-a povestit politistilor ca doi barbati l-au amenintat cu un cutit si i-au luat geanta in care avea pensiile oamenilor. Politistii au insa suspiciuni cu privire la acuzele postasului. continuă pe Antena3

Gestul suprem de iubire facut de Andi Moisescu pentru sotia lui. Olivia Steer a ramas fara cuvinte

Sunt impreuna de aproape 15 ani, iar gesturile de iubire inca isi fac loc in relatia lor, semn ca destinul ii va tine legati pana la final. Boem si sensibil, Andi Moisescu stie sa isi arate dragostea fata de mama copiilor lui, asa ca, desi nu este vorba despre un lucru facut cu prilejul zilei .

Cat de mica este diferenta de la succes la esec - Unai Emery si cum ar fi putut deveni cel mai bun antrenor din lume

Ramas fara echipa dupa despartirea de Arsenal, Unai Emery a vorbit intr-un interviu pentru France Football despre cele mai recente experiente din cariera de antrenor. Spaniolul este convins ca la PSG a ratat sansa de a deveni cel mai bun tehnician din lume, insa Liga Campionilor a fost un vis interzis pe banca parizienilor. Emery a rememorat esecul usturator cu Barcelona din 2017 si este de parere ca echipa sa nu ar fi fost eliminata daca ar fi existat arbitrajul video.

Un postas sustine ca a fost talharit, in Prahova: Barbatul ar fi ramas fara cei 40.000 de lei pentru plata pensiilor

Un postas acuza ca a fost talharit de doi indivizi care i-au furat banii de pensii, aproximativ 40. 000 de lei, informeaza, vineri, reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Prahova, transmite.

Postasul din Prahova, care reclamase ca a fost talharit, a iNSCENAT fapta. Cei 40.000 de lei pentru plata pensiilor au fost recuperati

Politistii au constatat ca postasul care reclamase ca a fost talharit a inscenat fapta, banii de pensii fiind recuperati, informeaza, vineri, IPJ Prahova, potrivit Agerpres. Postasul a reclamat initial.

O femeie a ramas fara 14.000 de dolari in timp ce mergea cu autobuzul in Sibiu

Trei hoti de buzunare au sustras o suma uriasa din geanta unei femei. S-a intamplat intr-un autobuz din Sibiu.

Ghinion teribil pentru un barbat din Prahova. A fost ucis de propria masina

Un barbat a murit, marti, in comuna Predeal Sarari, dupa ce capul tractor la care repara, nefiind asigurat, s-a deplasat si l-a strivit de gard, informeaza IPJ Prahova.

Cad capete in PSD! Un nume greu din partid a demisionat astazi, dupa ce a fost acuzat de fapte de coruptie

Politica este un capitol inchis. Un deputat PSD, fost trezorier al formatiunii politice in perioada in care era condusa de Liviu Dragnea, a anuntat, marti, ca nu mai face parte dn grupul politic. Oficialul a demisionat dupa ce a fost acuzat de fapte de coruptie. Un nume greu din PSD a demisionat astazi, dupa ce .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )