Libnet.ro
UNICEF

05:00

Sat uitat in noroaie in Romania anului 2018: Interventia dramatica cu senilata pompierilor pentru un batran care avea nevoie urgenta de asistenta medicala (VIDEO)

B1 B1,
Sat uitat in noroaie in Romania anului 2018: Interventia dramatica cu senilata pompierilor pentru un batran care avea nevoie urgenta de asistenta medicala (VIDEO)

Misiune de salvare cu senilata pompierilor intr-un sat inconjurat de noroaie, dovada ca in Romania anului 2018, mii de oameni traiesc mai rau decat in Evul Mediu. Un batran in stare grava din judetul. continuă pe B1

FOTO Parinti nevoiti sa-si care copiii in spate la scoala in Romania anului 2018. Nu cred ca vom scapa de acest cosmar nici peste 10 ani

Locuitorii satului Racarii de Sus, aflat in componenta administrativa a orasului doljean Filiasi, sunt nevoiti sa indure chinuri greu de imaginat din cauza drumurilor care arata ca in Evul Mediu.

Comisia Europeana a aprobat functionarea minei Lupeni pana la finalul anului 2018

Comisia Europeana a aprobat renotificarea pe huila, transmisa anul trecut de statul roman, fapt care va permite ca Mina Lupeni, din Valea Jiului, sa poata functiona cu productie de carbune si sa beneficieze simultan de ajutor de stat pana la sfarsitul anului 2018, a informat duminica presedintele Sindicatului Muntele, Darius Campean, citat de Agerpres.

VIDEO Misiune de salvare cu senilata ISU intr-un sat inconjurat de noroaie. De aici, un jeep impotmolit a fost scos cu boii

Sunt drumuri in judetul Buzau unde numai cu senilele ai sanse de izbanda. Precipitatiile din ultima vreme au distrus si mai mult drumul dintre satele Gura Badicului si Jghiab, comuna Manzalesti, ajuns celebru zilele trecute odata cu postarea unui videoclip in care un jeep este tras din noroi cu boii. Pentru aducerea unui bolnav la ambulanta, a fost necesara interventia unei senilate de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Buzau.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )