Libnet.ro
UNICEF

23:00

Satele din Romania unde o casa costa mai putin decat un Logan

Antena3 Antena3,
Satele din Romania unde o casa costa mai putin decat un Logan

Depare de forfota orasului, in sanul naturii langa o casuta din povesti, o iesire la iarba verde pare un vis frumos la care multi se gandesc, mai ales la sfarsit de saptamana. Pentru majoritatea, o astfel de evadare. continuă pe Antena3

Veste CUTREMURATOARE pentru lumea politica si sindicala din Romania! A murit cel mai apreciat om din ultimii zeci de ani (FOTO)

Una din cele mai apreciate personalitati din Iasi din ultimii zeci de ani s-a stins din viata. Doru Alexandrescu, in varsta de 62 ani, fost lider de sindicat al Blocului National Sindical BNS).

Patronate: Aproape 95.000 de turisti au cheltuit 3,5 mil. euro in minivacanta de 1 Mai, cu 20% mai putin fata de 2015

In jur de 94. 000 de turisti au ajuns anul acesta, in minivacanta de 1 Mai, in diverse statiuni din tara, unde au cheltuit aproximativ 3,5 milioane de euro, cu aproape un milion de euro mai putin decat in anul 2015, cand de ziua internationala a muncii au plecat in vacante 99. 000 de turisti, potrivit unui studiu al Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR).

FPTR: Aproape 95.000 de turisti au cheltuit 3,5 mil. euro in minivacanta de 1 Mai, cu 20% mai putin decat in 2015

In jur de 94. 000 de turisti au ajuns anul acesta, in minivacanta de 1 Mai, in diverse statiuni din tara, unde au cheltuit aproximativ 3,5 milioane de euro, cu aproape un milion de euro mai putin decat in anul 2015, cand de ziua internationala a muncii.

Asiguratorii: Dupa sase luni de la plafonarea tarifelor RCA, numarul de accidente rutiere grave din Romania este in continuare unul ingrijorator

Primele patru luni ale anului 2017 au fost marcate de cel putin 16 de accidente foarte grave cauzate de vehicule de transport comercial, accidente soldate cu peste 60 de raniti si 16 de persoane decedate, arata o analiza facuta de UNSAR Uniunea asiguratorilor) pe baza informatiilor aparute in presa. Incalcarile prevederilor legale de catre unele companii de transport din Romania conduc constant la tragedii, atat pe sosele din tara, cat si din afara granitelor si duc la cresteri constante ale despagubirilor acordate in urma accidentelor, cu impact direct in pretul politei de asigurare RCA, spun asiguratorii.

6 trucuri psihologice pentru a manca mai putin

Pentru a evita mancatul excesiv, tineti cont de cateva trcuri psihologice care va vor ajuta sa ajungeti la senzatia de satietate mult mai repede. Fie ca este vorba de culoarea sau dimensiunea farfuriilor, creierul poate fi pacalit sa manance mai putin.

Cat de bun esti la geografie? Test de cultura generala despre capitalele unor tari mai putin cunoscute din Asia

Va propunem un test de cultura generala despre capitalele statelor mai putin cunoscute din Asia. Ne puteti scrie, la sectiunea comentarii, la cate dintre intrebari ati stiut raspunsul.

Liberia, afectata de o noua boala neidentificata, care a ucis 12 oameni in mai putin de 10 zile / Infectia, testata negativ la Ebola

Liberia a inregistrat, inclusiv in capitala Monrovia, noi cazuri ale unei boli neidentificate care provoaca febra si voma, cu 12 morti in mai putin de zece zile, a anuntat marti ministerul liberian al Sanatatii, care a precizat ca nu este vorba de Ebola, scrie AFP.

Inregistrarea in scopuri de TVA din Romania- printre cele mai dificil de indeplinit criterii dintre 12 state membre ale Uniunii Europene (studiu Deloitte)

Procedura din Romania privind inregistrarea in scopuri de TVA este printre cele mai dificile in Europa, se arata intr-un studiu realizat de Deloitte Romania. In toate statele care au raspuns chestionarului procedura este considerata simpla/directa, cu exceptia Romaniei si a Cehiei. Procedurile cel mai simplu de parcurs sunt in Olanda, Austria si Italia, iar procedura interviului cu autoritatile fiscale, dupa depunerea cererii de inregistrare, exista in 3 state Romania, Cehia si Slovacia).

Comisarul European pentru Sanatate este foarte ingrijorat de situatia din Romania: Rusine anti-vaccinistilor! Decesul fiecarui copil care a murit in Europa de rujeola cade in responsabilitatea celor care raspandesc astfel de minciuni in media

Romania este tara celei mai mari epidemii de rujeola din Europa: 24 de copii au murit pana acum din cauza acestei boli care poate fi prevenita. Majoritatea cazurilor au aparut in comunitati cu o acoperire foarte scazuta a vaccinarii si, in ultimii ani, in mai multe judete frecventa vaccinarii anti-rujeola a scazut cu mult sub pragul de siguranta de 80%. Am discutat despre aceasta situatie, despre cauzele si solutiile ei, cu comisarul european pentru Sanatate, medicul Vytenis Andriukaitis. Raspunsurile sale sunt neobisnuit de dure pentru un inalt oficial al Comisiei Europene.

Adolescenta de 13 ani din Romania, membra a clubului celor mai inteligenti oameni de pe planeta. Se distreaza cu exercitii de simulare a misiunilor NATO

Bianca Mayer Rosca 13 ani) este eleva in clasa a VII-a la Colegiul National Vasile Alecsandri din Galati si a castigat pana acum olimpiadele judetene de Matematica si Lingvistica, obtinand si o medalie de bronz la Olimpiada Nationala de Matematica. A intrat de anul trecut in clubul select al membrilor Mensa, cei mai inteligenti oameni de pe planeta, cu un coeficient de inteligenta de peste 130.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )