Libnet.ro
UNICEF

17:15

Satmarenii, chemati din nou in strada sambata seara. A cincea zi consecutiva

Adevărul Adevărul,
Satmarenii, chemati din nou in strada sambata seara. A cincea zi consecutiva

Timp de patru zile satmarenii au iesit continuu la proteste. Unele persoane nu au lipsit in nici una din zile, pe cand altii s-au alaturat doar vineri, cand protestul a fost cel mai numeros de pana acum. continuă pe Adevărul

Satmarenii sunt chemati din nou in strada miercuri seara

40 de persoane au protestat marti seara si mult mai multe se anunta sa ia parte la protestul anuntat pentru miercuri seara, la ora 19. Acesta a fost promovat in mediul online si a trezit interesul a peste 160 de oameni.

Brasovenii ies din nou in strada in aceasta seara. Peste 8000 de oameni au protestat marti timp de sapte ore

Un nou protest este anuntat pe retelele de socializare astazi la 17. 00 in fata Prefecturii. Miercuri seara peste 8000 de oameni au iesit in strada si au protestat timp de sapte ore.

Alexandrenii ies, din nou, in strada sa strige : NU ordonanta! NU abuz!

Un apel lansat pe Facebook anunta a cincea seara de proteste in Alexandria. Protestatarii se intalnesc, din nou, pe platoul din fata Casei de Cultura din Alexandria.

Vineri, noi proteste. Pitestenii vor iesi din nou in strada, in aceasta seara

Se anunta un nou miting la Pitesti, pentru vineri seara, de la ora 19:00 in semn de protest fata de ordonantele privind gratierea si modificarile Codurilor Penale.

Proteste la Buzau. Oamenii ies din nou in strada

Protestatarii ies in strada din nou vineri, la ora 18. La Buzau, manifestatia precedenta din seara de joi, 2 februarie, a strans peste 400 persoane care au protestat pe platoul din centrul orasului.

VIDEO Oamenii au iesit din nou in strada, in centrul municipiului Buzau

Protestatarii au iesit in strada din nou, vineri, la ora 18. La Buzau, manifestatia din seara de vineri, 3 februarie, a strans aproximativ 300 persoane care au protestat pe platoul din centrul orasului.

Proteste la Constanta. Oamenii ies din nou in strada

Protestatarii ies in strada din nou vineri, la ora 18. La Constanta, manifestatia precedenta din seara de joi, 2 februarie, a strans aproape 10. 000 persoane care au marsaluit pe strazile orasului.

La ceas de seara, bistritenii ies din nou in strada

Si joi seara, bistritenii se vor intalni tot in strada. Asta dupa ce miercuri, numarul protestatarilor a trecut de 3. 000, acesta fiind unul dintre cele mai mari proteste din ultimul deceniu. Protestul este anuntat joi la ora 19:00.

UPDATE Botosanenii au iesit din nou in strada. Aproximativ 700 de oameni s-au adunat in centrul orasului si cer abrogarea ordonantei

Protestele continua si in aceasta seara la Botosani. Sute de botosaneni au iesit din case in centrul municipiului resedinta de judet si au reluat seria de manifestatii contra Guvernului si a modificarilor controversate din Codul Penal. Este a treia seara de proteste la Botosani.

Pitestenii ies din nou in strada. Se anunta un nou miting in Piata Milea

Pe pagina de Facebook Abrogarea OUG a fost anuntat un nou miting la Pitesti, pentru seara aceasta, de la ora 19.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )