Libnet.ro
UNICEF

21:30

Satu Mare: Ancheta dupa ce mai multe eleve au aparut cu lanturi si catuse la o prezentare de moda

Hotnews Hotnews,
 Satu Mare: Ancheta dupa ce mai multe eleve au aparut cu lanturi si catuse la o prezentare de moda

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Satu Mare a declansat o ancheta in cazul mai multor tinere in varsta de 16 si 17 ani, eleve, care au participat la o prezentare de moda, unde au aparut pe scena purtand lanturi, catuse si calus la gura, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

VIDEO. Eleve in lanturi si catuse, la Satu Mare, intr-o prezentare de moda

Autoritatile locale au demarat o ancheta, la Satu Mare dupa ce mai multe tinere in varsta de 16 si 17 ani, eleve, care au participat la o prezentare de moda, unde au aparut pe scena purtand lanturi, catuse si calus la gura, informeaza Mediafax. FOTO: www. voceatransilvaniei. ro) .

Prezentare de moda cu minore sado-maso, la licee din Satu Mare (VIDEO)

Tinute in lanturi, catuse si cu calusuri pe gura. Asa au aparut pe podium mai multe eleve care invata la doua licee din Satu Mare. Apartia a socat audienta care a venit sa vada o prezentare de moda.

Eleve in costume sado-maso la o prezentare de moda din Satu Mare

Prezentare de moda cu costume sado-masochiste si minore la Satu Mare. Mai multe eleve de 16 si 17 ani au defilat cu lanturi, calusuri la gura si alte accesorii sexuale. Colectia a fost semnata de designerul.

Minore din Satu Mare, in lanturi si catuse la o prezentare de moda. Directia pentru Protectia Copilului face ancheta

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Satu Mare a declansat o ancheta in cazul mai multor tinere in varsta de 16 si 17 ani, eleve, care au participat la o prezentare de moda, unde au aparut pe scena purtand lanturi, catuse si calus la gura.

Campania Poti fi si tu un campion, lansata la Satu Mare in prezenta unor nume sonore ale sportului romanesc

Un eveniment sportiv inedit s-a desfasurat duminica, 31 august, dupa-amiaza la strandul din Satu Mare. Cu aceasta ocazie a fost lansata campania Poti fi si tu campion !, un eveniment ce isi propune atragerea copiilor si tinerilor catre sport, in prezenta unor nume sonore ale sportului romanesc.

Caravana scrimei romanesti va poposi si la Satu Mare, pe 5 septembrie, pentru a promova scrima romaneasca

Federatia Romana de Scrima organizeaza in perioada 31 august- 9 septembrie, pentru prima data in istoria sa, o caravana de popularizare a scrimei in intreaga tara. Unsprezece orase vor primi pe cei mai mari campioni si antrenori de scrima in activitate. La Satu Mare caravana va poposi pe 5 septembrie.

Elena Udrea va fi prezenta, pe 1 septembrie, la conferinta judeteana de alegeri din cadrul PMP Satu Mare

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, va fi prezenta luni, 1 septembrie, la Satu Mare, unde va avea loc conferinta judeteana de alegeri. Ea este asteptata de colegii de partid pentru a participa la alegerea noilor membri ai biroului executiv al organizatiei.

CA Aeroport Satu Mare: Selectie director general

Consiliul de Administratie al R. Aeroportul Satu Mare organizeaza selectia directorului general al Aeroportului in data de 16.

Numarul locurilor de munca a scazut: in ce domenii sunt cele mai multe posturi

Numarul locurilor de munca a scazut in trimestrul al doilea cu 1. 800, la 36. 400 de posturi vacante, fata de trimestrul anterior, dar cu 6. 300 mai multe comparativ cu perioada similara a anului trecut, peste o treime revenind sectorului bugetar, iar 29%.

Prezidentiabilii cu cele mai multe aparitii in media: Ponta, Iohannis si Udrea, pe primele locuri

Singurii candidati care au inregistrat un numar mai mare al aparitiilor in media in saptamana trecuta sunt Victor Ponta si Kelemen Hunor, in timp ce Elena Udrea a coborat un loc in top, ajungand pe locul al treilea, dupa Klaus Iohannis.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )