Libnet.ro
UNICEF

8 Mai.

Satu Mare: O fetita de 10 ani a fost spulberata pe trecerea de pietoni

B1 B1,
Satu Mare: O fetita de 10 ani a fost spulberata pe trecerea de pietoni

O fetita din Satu Mare, in varsta de 10 ani, care se indrepta spre scoala, a fost lovita de o masina pe trecerea de pietoni de o soferita, in varsta de 47 de ani. in urma impactului, fetita a fost. continuă pe B1

Bill Clinton nu si-a cerut scuze personal fata de Monica Lewinsky nici la 10 ani dupa scandal

La 10 ani de la scandalul Bill Clinton - Monica Lewinsky, fostul presedinte american a spus ca nu si-a cerut niciodata scuze personal fata de aceasta, iar intrebat daca crede ca ar trebui sa o faca, fostul lider a comentat ca am spus public cu mai multe ocazii ca imi pare rau. Este ceva diferit. Scuzele au fost publice, relateazaBBC.

Bilantul exodului romanilor dupa 10 ani

Migratia este una dintre problemele majore cu care se confrunta Romania. Lipsa infrastructurii este, de asemenea, o mare hiba a sistemului romanesc. Pana in prezent, 3,4 milioane de romani ar fi plecat din tara, arata proiectul RePatriot.

[P] Romaqua Group sarbatoreste 10 ani de cnd a lansat pe piata berea Albacher

In primavara anului 2008 Romaqua Group a intrat pe piata berii cu brandul Albacher, faurit in una dintre cele mai moderne fabrici de bere din lume la Sebes-Lancram, dupa o reteta traditionala ce foloseste ingrediente 100% naturale. Albacher este o bere Premium Lager, produsa exclusiv din ingrediente naturale: apa, malt, malai si hamei. Realizata conform unei retete traditionale, berea are un caracter unic si distinct, exprimat printr-un gust pur si o aroma naturala perfect echilibrata, o bere usoara pe care o savurezi oricand cu placere.

ştiri de la B1

actualitate, 8 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )