Libnet.ro
UNICEF

14:15

in satul de bastina al traficantilor romani din reportajul Sky News: Chiar au fost aia din Marea Britanie aici?

Antena3 Antena3,
in satul de bastina al traficantilor romani din reportajul Sky News: Chiar au fost aia din Marea Britanie aici?

La 25 de kilometri de Bistrita, la capatul unui drum izolat, gasim Jeica, un sat cu nici o suta de locuitori, toti trecuti de 60 de ani, unde s-a filmat documentarul Sky News, in care se arata ca. continuă pe Antena3

Unul dintre traficantii de arme din reportajul Sky News a fost retinut (VIDEO)

Unul dintre cei trei barbati vizati in dosarul deschis dupa reportajul Sky News a fost retinut, informeaza Mediafax. Au fost reaudiati toti inculpatii, iar fata de clientul meu, domnul Pantics.

Intermediarul cu traficantii de arme din reportajul Sky News recunoaste: Toate personajele din acest documentar sunt fictive. Am primit o remuneratie pentru actorie (VIDEO)

Intermediarul cu cei doi romani asa-zisi traficanti de arme care au participat la materialul Sky News a oferit declaratii despre modul de desfasurare si despre realizarea reportajului respectiv, arata B1 TV.

Traficantii de arme din reportajul Sky News au fost eliberati

Cei patru suspecti audiati miercuri noaptea la DIICOT in dosarul presupusului trafic de arme prezentat de televiziunea britanica Sky News au fost lasati in libertate de procurori. De asemenea,.

100 de minute: Reactia intermediarului din reportajul Sky News. Au spus ca filmeaza un documentar, cu personaje fictive

Perchezitii de amploare au avut loc in acesta noapte in sapte locatii din Bistrita Nasaud si Targu Mures, in dosarul traficului de arme deschis de DIICOT dupa ancheta celor de la Sky.

Presupusii traficanti de arme din reportajul Sky News, lasati in libertate. Stuart Ramsey, pe Twitter: Este adevarat! Pur si simplu nu va convine

Presupusii traficanti de arme care apar in reportajul facut de postul de televiziune Sky News au fost lasati in libertate, in urma audierilor care au durat pana tarziu in noapte.

Doi dintre traficantii de arme din reportajul Sky News au fost retinuti (VIDEO)

UPDATE:Procurorii DIICOT l-au retinut si pe Levente Patics, informeaza Digi24. El si Atilla Szaba Pantics sunt urmariti penal pentru complicitate la comunicarea de informatii false, constituire de grup.

Romanii care apar in reportajul Sky News, pusi sub urmarire penala; unul dintre ei a fost retinut

ACTUALIZARE 20:00 DIICOT a facut prima retinere in cazul reportajului Sky News Unul dintre cei trei suspecti romani care apar in reportajul Sky News, Attila Pantics, a fost retinut in aceasta seara pentru 24 de ore de catre procurorii DIICOT. *ACTUALIZARE 18:23 Surse: Procurorii iau in calcul sa extinda acuzatiile si asupra jurnalistilor de la Sky News *ACTUALIZARE 17:40 Dacian Ciolos despre reportajul Sky News: Este inadmisibil, nu poti sa denigrezi o tara fara sa ai dovezi *ACTUALIZARE 17:20 CNA-ul britanic analizeaza 12 plangeri in cazul reportajului Sky News.

Romanii care apar in reportajul Sky News, pusi sub urmarire penala; doi dintre ei au fost retinuti

ACTUALIZARE 22:04 DIICOT a facut a doua retinere O a doua persoana care apare in reportajul realizat de postul Sky News a fost retinuta, in aceasta seara, de procurorii DIICOT. *ACTUALIZARE 20:00 DIICOT a facut prima retinere in cazul reportajului Sky News *ACTUALIZARE 18:23 Surse: Procurorii iau in calcul sa extinda acuzatiile si asupra jurnalistilor de la Sky News *ACTUALIZARE 17:40 Dacian Ciolos despre reportajul Sky News: Este inadmisibil, nu poti sa denigrezi o tara fara sa ai dovezi *ACTUALIZARE 17:20 CNA-ul britanic analizeaza 12 plangeri in cazul reportajului Sky News.

Adrian Nastase, despre reportajul Sky News: Nu cred ca povestea asta este gratuita!

Reportajul Sky News nu este o poveste gratuita, fiind vorba de credibilitatea Romaniei intr-un context mai general al unor decizii eventuale referitoare la Spatiul Schengen, a afirmat joi fostul premier.

DIICOT: Reportajul Sky News despre presupusii traficanti de arme din Romania, inscenat

Procurorii DIICOT au identificat armele si persoanele mascate care apar in reportajul Sky News despre presupusii traficanti de arme din Romania, potrivit procurorului sef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, care a declarat ca in acest caz se confirma un scenariu, despre care crede ca a fost pus la cale de jurnalistii britanici.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )