Libnet.ro
UNICEF

01:05

S-au dat amenzi totale de 300.000 de lei pentru persoanele care au incalcat izolarea

România Liberă România Liberă,
S-au dat amenzi totale de 300.000 de lei pentru persoanele care au incalcat izolarea

Inspectorii sanitari au dat amenzi insumand 300. 000 de lei acelor persoane care au incalcat regulile. continuă pe România Liberă

RAED ARAFAT: Amenzi de 20.000 de lei pentru persoanele care nu au declarat ca vin dintr-o zona afectata de coronavirus

Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat miercuri ca au fost aplicate amenzi de 20. 000 de lei pentru persoane care nu au declarat ca vin dintr-o zona afectata de coronavirus sau care au spus ca se vor autoizola la domiciliu, dar nu au mai ajuns la destinatie.

Agentia Nationala de imbunatatiri Funciare a alocat 72 milioane lei pentru lucrarile la infrastructura de irigatii

Agentia Nationala de imbunatatiri Funciare ANIF) a alocat pentru campania de irigatii din acest an in total 72 milioane de lei pentru lucrarile de intretinere si reparatii aferente infrastructurii principale de irigatii apartinand ANIF, pentru energia electrica necesara functionarii statiilor electrice de pompare si pentru apa preluata din sursa.

CCR interzice accesul in sediu pentru persoanele care nu sunt angajate ale institutiei

Curtea Constitutionala interzice, incepand de miercuri, accesul in institutie al persoanelor care nu sunt angajate ale CCR, pentru prevenirea infectiilor cauzate de Covid-19 si de gripa, iar persoanele care vor sa depuna documente sau solicita informatii se pot adresa institutiei doar telefonic, prin mail sau posta.

Ministerul Finantelor a semnat contracte de peste 55,5 milioane de lei pentru intretinerea IT a platformelor IBM si Oracle de la nivel central

Ministerul Finantelor Publice detine o infrastructura IT de peste 620 de servere la nivel central care sustin aplicatii si sisteme informatice critice, pentru care institutia tocmai a semnat contracte in valoare de peste 55,5 milioane de lei far TVA) pentru intretinerea si asistenta tehnica, arata datele din sistemul electronic de achizitii publice SICAP). Vezi in articol ce firme vor incasa cei mai multi bani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )