Libnet.ro
UNICEF

23:01

S-au incheiat alegerile locale din Rusia, un test pentru regimul de la Kremlin, confruntat cu tot mai multe proteste

B1 B1,
S-au incheiat alegerile locale din Rusia, un test pentru regimul de la Kremlin, confruntat cu tot mai multe proteste

Sectiile de vot s-au inchis duminica seara la Moscova si in majoritatea regiunilor Rusiei dupa o zi de alegeri locale. Scrutinul este considerat un test important pentru actuala putere de la Kremlin care s-a. continuă pe B1

Alegerile locale din Rusia, un test pentru Vladimir Putin

Sectiile de vot s-au inchis duminica la Moscova si in majoritatea regiunilor Rusiei dupa o zi de alegeri care reprezinta, in principal, un test pentru Vladimir Putin si candidatii pro-Kremlin, dupa o vara de proteste reprimate brutal, scrie AFP.

Unde a disparut ursul lui Putin? Partidul Kremlinului nu are niciun candidat la alegerile locale din weekend, dar listele sunt pline de independenti

Alegatorii din Moscova se vor duce duminica la urne, dar cand vor studia buletinul de vot nu vor gasi nici macar un singur candidat sub sigla partidului lui Putin, Rusia Unita, scrie Politico. eu.

Partidul Kremlinului nu are niciun candidat la alegerile locale din Moscova, dar listele sunt pline de independenti

Alegatorii din Moscova se vor indrepta catre urne, pentru alegeri locale, duminica, dar atunci cand vor analiza buletinele de vot, nu vor gasi niciun candidat din partea partidului Rusia Unita a presedintelui Vladimir Putin, scrie Politico.

Rusii voteaza in alegerile locale, dupa o vara de represiune

Rusii sunt chemati duminica la urne pentru a-si alege reprezentantii locali dupa o campanie agitata si una dintre cele mai importante operatiuni de reprimare a manifestantilor de sub regimul Putin.

Science Report O noua izbanda pentru inteligenta artificiala: a trecut un test pentru clasa a VIII-a

Acum patru ani, 700 de savanti din domeniul calculatoarelor au participat la un concurs pentru un sistem de inteligenta artificiala A. ) care sa treaca un test pentru clasa a VIII-a. Premiul era de 80. 000 de dolari. N-au reusit. Cel mai avansat sistem a facut 60% din test. n-a putut atinge abilitatile de limbaj si logica pe care elevii trebuie sa le aiba cand incep liceul. Dar saptamana aceasta, Allen Institute for Artificial Intelligence din Seattle a facut cunoscut ca un sistem a trecut testul cu usurinta. A raspuns la peste 90% din intrebarile testului pentru a VIII-a si la peste 80% pentru clasa a XII-a.

Forumul Democrat al Germanilor din Romania, sustinere pentru Klaus Iohannis inainte de alegerile prezidentiale

Consiliul Director al Forumului Democrat al Germanilor din Romania FDGR) a decis in unanimitate sa sustina candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale si recomanda membrilor si simpatizantilor s.

Roman amendat cu peste 26.000 de euro pe o autostrada din Franta. Infractiunea pentru care a fost pedepsit ar putea parea banala

Un roman a primit o amenda uriasa, de peste 26. 000 de euro, pe autostrada 1 din Franta, in apropiere de Arras. Soferul a fost amendat, dupa ce s-a constatat ca a comis 31 de infractiuni. Dintre aceste.

ştiri de la B1

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )