Libnet.ro
UNICEF

14:00

S-au scumpit toate! Romanii vor fi nevoiti sa scoata mai multi bani din buzunare la cumparaturi!

Antena3 Antena3,
S-au scumpit toate! Romanii vor fi nevoiti sa scoata mai multi bani din buzunare la cumparaturi!

Scumpirile au continuat si in luna iunie, anunta Institutul National de Statistica. Cele mai mari cresteri de preturi au fost la alimente si la preturi de igiena. Rata de inflatie a urcat la 2,6 %, de la 2. continuă pe Antena3

Romanii vor sa isi schimbe locul de munca. Peste 40% mai multe aplicari la joburi in luna iunie

Romanii continua sa caute intens un nou loc de munca sau o schimbare a locului de munca actual. Luna iunie a adus, astfel, o noua crestere a numarului de aplicari la job-uri, de peste 40% fata de luna mai si de mai bine de 20% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Tehnologia a fost salvare in pandemie. Romanii vor acum o pauza

Este cert ca pandemia ne-a afectat pe toti, pe mai multe planuri. in ceea ce priveste tehnologia, 74% dintre romanii din mediul urban declara ca vor o pauza de la mediul online si vor o.

Efectul utilizarii tehnologiei in pandemie: Romanii vor o pauza de la online

74% dintre romanii din mediul urban declara ca vor o pauza de la mediul online si vor o conexiune directa, nemijlocita de tehnologie, cu alte persoane familie, prieteni, apropiati), arata studiul unei companii de specialitate. Mai mult, 56% declara ca doresc sa se relaxeze intr-o alta maniera decat in fata device-urilor, 34% simt ca sunt distrasi de mediul online, iar 31% au experimentat anumite efecte negative ale desfasurarii activitatii preponderent online cum ar fi, de exemplu, tulburari de vedere, dureri de spate).

Cum se transforma programul Prima Casa. Romanii vor putea lua un credit de pana la 95.000 de euro prin Noua Casa

Programul Prima Casa se transforma in programul Noua Casa si va permite romanilor sa ia un credit mai mare, in linie cu scumpirile care au avut loc pe piata imobiliara, arata un proiect de ordonanta de urgenta al Ministerului Finantelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )