Libnet.ro
UNICEF

15:01

S-au stabilit grupele Ligii Campionilor. Cu cine vor juca marile favorite la castigarea trofeului

Adevărul Adevărul,
S-au stabilit grupele Ligii Campionilor. Cu cine vor juca marile favorite la castigarea trofeului

O noua editie a Ligii Campionilor va incepe in septembrie, in urma cu putin timp avand loc la Monaco tragerea la sorti care a stabilit grupele competitiei. continuă pe Adevărul

PAOK Salonic, echipa lui Razvan Lucescu, nvinsa de Benfica Lisabona, a ratat calificarea n grupele Ligii Campionilor

Formatia PAOK Salonic, antrenata de Razvan Lucescu, a fost invinsa, miercuri, pe teren propriu, scor 4-1, deechipa Benfica Lisabona, si a ratat calificarea in grupele Ligii Campionilor, potrivit news. ro. in tur, scorul a fost egal, 1-1.

Steaua Rosie Belgrad revine de la 0-2 in deplasare cu Salzburg si ajunge in grupele Ligii Campionilor

In premiera de la aparitia Ligii Campionilor echipa sarba Steaua Rosie Belgrad va evolua in grupele celei mai importante competitii din Europa fotbalistica. Castigatoarea Cupei Campionilor din 1991 a revenit de la 0-2 in deplasare cu Salzburg si, dupa 2-2, a obtinut calificarea in grupe.

Vis spulberat: Echipa lui Razvan Lucescu, distrusa in meciul decisiv pentru intrarea in grupele Ligii Campionilor

La prima partida de dupa prelungirea contractului pana in 2020 cu PAOK Salonic, Razvan Lucescu a suferit o infrangere infioratoare pe teren propriu.

Champions League: S-au stabilit grupele competitiei: Juventus vs Manchester United, PSG vs Liverpool, Atletico vs Dortmund - dueluri incendiare

Tragerea la sorti pentru grupele Champions League a avut loc joi seara, la Grimaldi Forum din Monte Carlo. Detinatoarea trofeului, Real Madrid, ramasa fara Cristiano Ronaldo, are o grupa accesibila cu AS Roma, CSKA Moscova siViktoria Plzen.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )