Libnet.ro
UNICEF

21:15

Scad tarifele la apelurile de telefonie mobila. Ce operatori de telefonie vor fi afectati

B1 B1,
Scad tarifele la apelurile de telefonie mobila. Ce operatori de telefonie vor fi afectati

Incepand cu 1 ianuarie 2020,operatorii de telefonie mobila care activeaza pe piata din Romania vor percepe un tarif maxim de terminare a apelurilor la puncte mobile de 0,76 eurocentiminut,. continuă pe B1

E OFICIAL: De la 1 ianuarie SE SCHIMBA tarifele de telefonie mobila! Vezi AICI noile modificari

Comisia Europeana a agreat reducerea cu 10% a tarifelor de terminare a apelurilor de telefonie mobila din Romania, anunta Hotnews.

Comisia Europeana a agreat reducerea cu 10% a tarifelor de terminare a apelurilor de telefonie mobila din Romania

Executivul european a agreat ca operatorii de telefonie mobila din Romania sa aplice, de la 1 ianuarie 2020, un tarif maxim de 0,76 eurocenti pe minut pentru apelurile care se termina in propriile retele, in scadere cu 10% fata de tariful actual, a anuntat miercuri autoritatea nationala de reglementare in comunicatii ANCOM). Aceasta masura de reglementare, luata in urma consultarii cu industria, este una tranzitorie pana la adoptarea unui tarif unic la nivelul UE, actiune preconizata a avea loc pana la finalul anului 2020.

Tarife telefonie mobila. Scadere importanta de la 1 ianuarie 2020

Operatorii de telefonie mobila care activeaza pe piata din Romania vor percepe un tarif maxim de terminare a apelurilor la puncte mobile de 0,76 eurocentiminut, in scadere cu 10% fata de 0,84 eurocentiminut,.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )