Libnet.ro
UNICEF

14:46

Scadere masiva a veniturilor SIF Transilvania in T1, dupa ce vanzarile de actiuni au fost oprite

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Scadere masiva a veniturilor SIF Transilvania in T1, dupa ce vanzarile de actiuni au fost oprite

SIF Transilvania SIF3) a incheiat primul trimestru cu venituri de doar 4,9 milioane lei 1,1 milioane euro), mult sub cele obtinute in aceeasi perioada a anului trecut, intrucat a redus semnificativ vanzarea de titluri din portofoliu, la doar 2,8. continuă pe Wall-Street Ro

Veniturile SIF Transilvania au scazut semnificativ la inceputul anului, la 4,9 milioane lei

SIF Transilvania SIF3) a incheiat primul trimestru cu venituri de 4,9 milioane lei, mult sub cele obtinute in aceeasi perioada a anului trecut, de 35,3 milioane lei.

SIF Banat-Crisana isi tripleaza veniturile la trimestru dupa vanzarile de actiuni Erste si BRD

Veniturile SIF Banat-Crisana SIF1) s-au triplat in primul trimestru, la 90,6 milioane lei 20,1 milioane euro), in conditiile in care compania a vandut aproape 0,8% din actiunile BRD BRD), dar si un pachet mai mici de titluri Erste Bank EBS),.

Vanzarea de actiuni BRD si Erste a dus la triplarea veniturilor SIF Banat-Crisana in primele 3 luni

Veniturile SIF Banat-Crisana SIF1) s-au triplat in primul trimestru, la 90,6 milioane lei 20,1 milioane euro), in conditiile in care compania a vandut aproape 3,41% din actiunile BRD BRD), dar si un pachet mai mic de titluri Erste Bank EBS), reprezentand 0,8% din titlurile bancii, se arata intr-un raport trimestrial emis de SIF1.

Actiunile SIF Transilvania - cel mai bun randament din BET-FI

Titlurile SIF3 Transilvania au inregistrat o crestere de 1,52%, raportat la moneda europeana, avand cel mai bun randament din cadrul indicelui BET-FI, in perioada 2 aprilie - 2 mai 2014.

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1876 seconds )