Libnet.ro
UNICEF

08:30

Scaderi pe linie pentru toti indicii bursei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Scaderi pe linie pentru toti indicii bursei

Rulaj peste valoarea medie a anului Cotatiile celor mai multi emitenti ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) s-au depreciat, in sedinta de tranzactionare de ieri, toti indicii incheind ziua in scadere. Cel mai mare recul, de 0,77%, a fost inregistrat de indicele BET-Plus, in timp ce de indicele ROTX a coborat cu 0,2%, cea mai mica depreciere din rand cosurilor de actiuni. continuă pe Ziarul Bursa

Scaderi pe linie pentru toti indicii bursei

Rulaj peste valoarea medie a anului Cotatiile celor mai multi emitenti ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) s-au depreciat, in sedinta de tranzactionare de ieri, toti indicii incheind ziua in scadere. Cel mai mare recul, de 0,77%, a fost inregistrat de indicele BET-Plus, in timp ce de indicele ROTX a coborat cu 0,2%, cea mai mica depreciere din rand cosurilor de actiuni. Valoarea tranzactiilor a fost de 53,9 milioane de lei, peste media acestui an, de circa 51 milioane de lei.

Scaderi pe linie pentru indicii bursei

Rulajul inregistrat in sedinta de tranzactionare de ieri a fost de 27,44 milioane de lei, peste cel consemnat in sedinta anterioara, de 13,8 milioane de lei, dar sub valoarea medie a acestui an, de circa 52,3 milioane de lei. Brokerii de la Prime Transaction noteaza, in raportul zilnic al societatii: Toti indicii au incheiat ziua de astazi n. r. ieri) pe minus, cu scaderi de pana la 1,03% in cazul BET-BK.

Patronatele din turism anunta lansarea programului Litoralul pentru toti / Preturile sunt ntre 159 si 605 lei pentru o saptamna de cazare

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR) a lansat programul Litoralul pentru toti prin care turistii beneficiaza de cazare la mare platind intre 159 si 605 de lei pentru o saptamana de cazare in perioada 14 mai - 14 iunie. Tarifele practicate in programul special Litoralul pentru toti sunt mai mici cu pana la 70% fata de cele din varf de sezon, potrivit FPTR.

Anunt pentru toti posesorii de Dacii: Ce se intampla acum la uzina de la Mioveni si ce trebuie sa verifice rapid toti soferii

Anul acesta se implinesc 50 de ani de la infiintarea uzinei Dacia de la Mioveni, jumatate de secol plin de schimbari pentru producatorul auto romanesc. Primul autoturism, model Dacia 1100, iesea de pe.

SCHIMBARI radicale pentru TOTI SOFERII! Ce se va intampla cu masinile romanilor! PRESEDINTELE a DECIS

Printre decretele semnate de Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se numara si decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea Ordonantei Guvernului nr. 78/2000 privind omologarea, eliberarea cartii de id.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2217 seconds )