Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandal in Alianta USR-PLUS la Sectorul 1. Clotilde Armand: USR ar prefera sa participe singur la alegeri

B1 B1,
Scandal in Alianta USR-PLUS la Sectorul 1. Clotilde Armand: USR ar prefera sa participe singur la alegeri

Scandal intre USR si PLUS la Sectorul 1. Europarlamentarul Clotilde Armand, candidata USR la Primaria Sectorului 1, le-a trimis un mesaj intern colegilor sai anuntandu-i ca USR Sector 1 ar prefera sa. continuă pe B1

Clotilde Armand si-a lansat candidatura pentru Sectorul 1: PNL ar trebui sa faca un pas in spate. 30 de ani partidele traditionale au condus sectorul

Candidatul USR pentru Primaria Sectorului 1. Clotilde Armand, sustine ca PNL ar trebui sa faca un pas in spate si sa renunte la a avea un candidat pentru acest sector, ea aratand ca timp de 30 de ani partidele traditionale au condus sectorul, iar acesta sufera grav din cauza lipsei investitiilor. Armand spune ca sub nicio forma nu va renunta ca candidatura, chiar daca nu va primi sustinerea celorlalte partide de dreapta.

Clotilde Armand si-a lansat candidatura pentru Primaria Sectorului 1

Candidatul USR pentru Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, sustine ca PNL ar trebui sa faca un pas in spate si sa renunte la a avea un candidat pentru acest sector, ea aratand ca timp de 30 de ani partidele traditionale au condus sectorul, iar acesta sufera grav din cauza lipsei investitiilor, conform News. ro.

Clotilde Armand si-a lansat candidatura la Primaria Sectorului 1: La nivel local vom putea sa schimbam aceasta clasa politica ce ne-a distrus (VIDEO)

Clotilde Armand si-a anuntat oficial candidatura la Primaria Sectorului 1. Europarlamentarul doreste sa isi ia revansa dupa ce, in urma cu patru ani, a fost invinsa la limita de actualul edil, Daniel.

Clotilde Armand se zburleste catre PNL, cerand sa renunte la candidatura pentru primaria Sectorului1

Candidatul USR pentru Primaria Sectorului 1. Clotilde Armand, sustine ca PNL ar trebui sa faca un p.

Clotilde Armand si-a lansat candidatura la Primaria Sectorului 1: PNL trebuie sa faca un pas in spate

Eurodeputata USR Clotilde Armand si-a lansat, duminica dimineata, candidatura la primaria sectorului 1, promitand ca planul sau este ca 30% din buget sa mearga spre investitii.

Alegeri locale 2020. Clotilde Armand ii ataca pe liberali la lansarea candidaturii pentru Sectorul1: PNL este impreuna cu PSD

Alegeri locale 2020. Clotilde Armand si-a lansat, duminica, candidatura la Primaria Sectorului 1, eveniment la care a afirmat ca, atunci cand a fost vorba de interese financiare, a mers mereu sistemul transpartinic, iar PNL este impreuna cu PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )